Resultaten
Alles over onze Denktank

‘Power to the People’ toont het belang dat we hechten aan inspraak van jou als huurder of Slimme Koper. Van oudsher kun je als huurder al meedenken, meepraten en meebeslissen via bewonersorganisaties, terwijl het Klantenplatform Trudo adviseert over beleidsmatige onderwerpen die de individuele buurten en complexen overstijgen.

Steeds minder huurders lijken zich echter te willen organiseren via een bewonersorganisatie. Dit is een trend in het hele land. Om echter toch voldoende draagvlak onder onze bewoners te creëren en input te verzamelen van jou als bewoner is de Trudo Denktank in het leven geroepen. Door middel van (minder formele) info- en discussieavonden kunnen betrokken bewoners zo ook hun stem laten horen. We willen namelijk dat besluiten en adviezen door een zo breed mogelijke bewonersafvaardiging worden onderschreven. Ook door ‘nieuwe’ bewoners als Slimme Kopers, jonge lofthuurders en bijzondere klantgroepen.

Meedenken? Meld je aan!
Namens het Klantenplatform bereidt Trudo de Denktank-infoavonden voor. Samen met het Klantenplatform organiseren we deze inspraakavonden. Wil je meedenken, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar denktank@trudo.nl. Je ontvangt dan een uitnodiging voor de volgende bijeenkomst van de Trudo Denktank.