Resultaten
Alles over onze Denktanks

‘Power to the People’ toont het belang dat we hechten aan inspraak van jou als huurder of Slimme Koper.

Van oudsher kun je bij Trudo als huurder al meedenken, meepraten en meebeslissen via bewonersorganisaties, terwijl het Klantenplatform Trudo adviseert over beleidsmatige onderwerpen die de individuele buurten en complexen overstijgen.

Denktank voor huurders en Slimmer Kopers

Trudo doet het graag net even anders. Door het bedenken van niet voor de hand liggende oplossingen en producten en het realiseren van aansprekende projecten. Voor bewoners én de stad. Juist daarom is jouw mening voor ons erg waardevol. We geven onze huurders en Slimmer Kopers graag een stem in ons beleid. Dat doen we onder meer door het organiseren van denktanks. Tijdens deze bijeenkomsten staat telkens een specifiek thema centraal, zoals bijvoorbeeld duurzaamheid of betaalbaarheid. We toetsen tijdens de denktank onze visie en beleid, en komen samen met de aanwezigen tot nieuwe inzichten, ideeën en acties. 

Doe mee!

Lijkt het je wat om aanwezig te zijn bij een Trudo Denktank? Bijvoorbeeld om mee te denken en praten over de beschikbaarheid van betaalbare woningen, innovaties of de leefbaarheid in de wijk waar je woont? Dat kan. Graag zelfs. Je kunt je hier aanmelden. We sturen je een bericht wanneer de volgende denktank georganiseerd wordt. Je hoeft niet bij elke Denktank aanwezig te zijn. Je kunt je op basis van de uitnodiging aanmelden voor de thema’s waarover je graag wilt meedenken.

Juni 2022: Denktank Duurzaamheid

Donderdagavond 23 juni stond de Denktank over Duurzaamheid op het programma. Hieraan namen zo’n 35 mensen deel. Dit resulteerde in goede gesprekken en vooral nieuwe ideeën en inzichten. Het verslag vind je hier.

Maart 2023: Denktank Klimaatadaptatie

Op donderdag 30 maart organiseerden we de Denktank is Klimaatadaptatie. Lees hier de terugblik op een avond gevuld met goede ideeën.