Resultaten
vr 24 jun 2022

Denktank Duurzaamheid: met onze huurders en kopers in gesprek

Een aantal keer per jaar organiseren we in samenwerking met ons Klantenplatform Denktanks om met onze huurders en Slimmer Kopers in gesprek te gaan over uiteenlopende onderwerpen. Donderdagavond 23 juni stond de Denktank over Duurzaamheid op het programma. Hieraan namen zo’n 35 mensen deel. Dit resulteerde in goede gesprekken en vooral nieuwe ideeën en inzichten. 

Na de plenaire aftrap door Radha Parahoe, senior adviseur Strategie & Beleid, gingen de deelnemers in groepen uiteen om te brainstormen en te discussiëren over verschillende vragen. Wat versta je onder duurzaamheid? Hoe kun je hieraan zelf een bijdrage leveren? Hoe kan Trudo jou als huurder of koper hierin ondersteunen? Wat kunnen we samen doen? Vervolgens gaf Marcel van Doormalen, senior adviseur vastgoed, toelichting op de duurzaamheidsvisie van Trudo, waarna we afsloten met een borrel. Huurders, Slimmer Kopers en leden van het Klantenplatform: hartelijk dank voor jullie bijdrage! We gaan ermee aan de slag.

Wat is het doel van de Trudo Denktank?

Medezeggenschap van bewoners en innovatie vinden wij erg belangrijk. Tijdens een Denktank staat een specifiek thema centraal. We toetsen onze visie en het beleid en komen samen met het Klantenplatform tot nieuwe inzichten, ideeën en acties. Bij Trudo doen we het graag net even anders. Door het bedenken van niet voor de hand liggende oplossingen en producten en het realiseren van aansprekende projecten. Voor bewoners én de stad. Juist daarom is de mening en zienswijze van onze huurders en kopers voor ons heel waardevol.

Ook meedenken?

Ben je huurder of Slimmer Koper van Trudo en wil je ook meedenken over bijvoorbeeld de beschikbaarheid van betaalbare woningen of over duurzaamheid, innovaties of de leefbaarheid in de wijk waar je woont? Dat kan. Graag zelfs. Indien je uitnodigingen voor de Denktanks wilt ontvangen, kun je je hier aanmelden. Je hoeft niet bij elke Denktank aanwezig te zijn. Je kunt je op basis van de uitnodiging aanmelden voor de thema’s waarover je graag wilt meedenken.