Resultaten

Ben je iemand (of ken je iemand) die graag aan de slag wil? En lukt het niet direct om aan werk te komen? Dan is 'Aan de Slag040!' misschien wel iets voor jou!

Werk levert veel plezier en voldoening op. Het zorgt voor regelmaat in je leven. En met je salaris verdien je letterlijk beter. Zo kun je beter in je eigen levensonderhoud voorzien. Bovendien ontwikkel je jezelf. En misschien wel het allerbelangrijkste, je bent onder de mensen! En als je liever op jezelf bent, is er misschien wel werk dat daar het beste bij aansluit.

Aan de Slag040!

Aan de Slag040!’ is een project van Springplank040, Randstad, Woonbedrijf, gemeente Eindhoven en woningcorporatie Trudo. Meedoen kost niks, maar brengt je een heleboel. Als je wilt, begeleiden we je naar een betaalde baan. En als dat voorlopig nog te lastig is, helpen we je aan zinvolle en leuke activiteiten die voor jou de kans op werk vergroten.

'Aan de Slag040!' heeft een andere, frisse aanpak. Wij gaan uit van wat jij kan en waar je goed in bent. We hebben een groot netwerk van bedrijven die meewerken en zitten te springen om nieuwe werknemers. Misschien zit er ook iets voor jou tussen! Met onze persoonlijke aanpak, komen we daar snel achter en kunnen we werken aan de juiste ‘match’. 

Meer weten of meedoen?

Huur je bij een van de woningcorporaties in Eindhoven? Wil je direct aan de slag? Of wil je meer weten? Lees dan deze folder van Aan de Slag040! of bezoek de website van Aan de Slag040!  Klik hier om hun website te bezoeken. Je kunt ook meteen mailen of bellen, ook als je vragen hebt over wat er bijvoorbeeld met je toeslagen gebeurt. Stuur een mail naar aandeslag040@springplank.org of bel naar 06 - 25 17 39 50 en vraag naar ‘Aan de Slag040!’. 


Volg ook de sociale media kanalen van Aan de slag 040. Voor Instagram klik hier, voor LinkedIn klik hier en voor Facebook klik hier.
We hopen van je te horen, want jij verdient beter!

Trudo: Supporting People

Trudo ondersteunt mensen die vooruit willen in het leven, en daarbij kijken we breder dan alleen naar wonen. Samen met partners in ons netwerk dragen we Aan de Slag040 dan ook een warm hart toe.