Resultaten
Praat mee, doe mee

Als huurder van Trudo (en als eigenaar van een Slimmer Kopen®-woning) kun jij invloed uitoefenen op de activiteiten die wij als woningcorporatie uitvoeren.

Via het Klantenplatform, de bewonerscomités, de Trudo Denktank of een Vereniging van Eigenaren kun je meepraten over bijvoorbeeld ons huurprijsbeleid en thema’s die jij belangrijk vindt.

Power to the people

‘Power to the people’ is één van de thema’s waarmee we onze visie uitdragen. We vinden het namelijk niet meer dan normaal, dat mensen het zelf voor het zeggen hebben als het om hun woning en leefomgeving gaat. Dat jij als huurder of Slimmer Koper invloed hebt op je eigen woongenot en mee kunt praten over bijvoorbeeld het huurprijsbeleid van Trudo. Meedoen en meepraten doe je bijvoorbeeld via het Klantenplatform, de bewonerscomités, de Trudo Denktank, of een (volmacht in een) Vereniging van Eigenaren.

Huurconvenant

We sluiten al vele jaren een overeenkomst met het Klantenplatform over ons huurprijsbeleid. In dit zogenaamde ‘huurconvenant’ leggen we duidelijke afspraken vast over zaken als de jaarlijkse huurverhogingen en garanties over de betaalbaarheid van woningen. Het huurconvenant loopt van 2018 tot en met 2022. Onze huurders – vertegenwoordigd in het Klantenplatform – vinden over het algemeen dat Trudo een fair huurbeleid voert. Over de uitvoering van dit beleid is de afgelopen jaren ook geen enkele keer discussie geweest. Het nieuwe huurconvenant ligt dan ook erg in lijn met het gematigde huurbeleid dat we al jaren voeren. Download hier het Huurconvenant 2018 – 2022.