Resultaten
Ik zoek een woon- of werkruimte

Ben je op zoek naar een huur- of koopwoning, of zoek je een opvallende plek om jouw concept verder uit te werken: hieronder vind je alle mogelijkheden die Trudo je biedt.

Ik zoek een huurwoning

Zoek je een huurwoning in de regio Eindhoven-Helmond? Ons actuele aanbod beschikbare huurwoningen vind je op www.wooniezie.nl. Staat er een woning tussen waarvoor je graag in aanmerking komt, reageer dan direct. Iedereen kan reageren en maakt kans op een woning.

Ga naar pagina 'Huurwoning' voor meer informatie of ga direct naar een van de volgende onderwerpen;

Ik zoek een koopwoning

Met Slimmer Kopen® kun je een huis kopen voor een prijs die 20 tot 30 procent onder de marktwaarde ligt! Slimmer Kopen® is ontwikkeld door Trudo en bedoeld om een veel grotere groep mensen de keuze te geven tussen kopen en huren. Zodat je als koper, ook met een bescheiden inkomen, eigen vermogen kunt opbouwen door de waardevermeerdering van je huis. Zodat je minder afhankelijk ben en volledig baas in eigen huis kunt zijn.

Voor meer informatie over Slimmer Kopen® en het aanbod: www.slimmerkopen.nl

Ik zoek een nieuwbouwwoning 

Ben je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, bekijk dan ons actuele overzicht van nieuwbouwprojecten.

Ik zoek een werk-/ kantoorruimte 

Trudo verhuurt ateliers, kantoor- en winkelruimten aan zowel startende als gearriveerde ondernemers en creëert zo bijzondere plekken: creatieve, culturele en culinaire hotspots in Eindhoven.

Bekijk hier de mogelijkheden tot het huren van werk-/winkelruimte op Strijp-S en Woensel-West.

Ik zoek een parkeervoorziening

Wil je een parkeerplaats of garage huren? Neem dan contact op met het Team Wonen via wonen@trudo.nl of 040 - 23 59 888 (werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur) voor meer informatie. Onze medewerkers informeren je dan vrijblijvend over het beschikbare aanbod en de actuele huurprijzen.