Resultaten
Alles over sleutels

Hier lees je alles over de sleutels van je Trudo-woning. Zoals het bijbestellen van ‘beschermde’ sleutels, het vervangen van sloten en het inleveren van je sleutels aan het einde van je huurperiode.

Bijbestellen beschermde sleutel

Een extra sleutel kan erg makkelijk zijn, maar let op: niet alle sleutels kun je zomaar bij laten maken. Normale sleutels, die niet beschermd worden met een sleutelcertificaat, kun je gewoon zelf bij laten maken bij elke slotenmaker. De kosten hiervoor zijn wel voor je eigen rekening.

Voor beschermde sleutels kun je terecht bij Mastermate Eurokey, met uitzondering van huurders van Anton, Gerard en Opbouw het Veem. Bewoners van deze gebouwen kunnen contact op nemen Trudo via 040- 23 59 888 voor een extra of nieuwe sleutel.

Ook voor vragen over je Salto-key kun je bellen met Trudo via 040- 23 59 888.

Bijmaken beschermde sleutel

Via Eurokey Mastermate kun je direct een bestelling plaatsen voor een nieuwe (beschermde) sleutel. Je ontvangt van Mastermate Eurokey via e-mail een bevestiging van je aanvraag en instructies inzake het betalen van de sleutel(s). Zodra Eurokey je betaling heeft ontvangen, zullen zij de bestelde sleutel(s) bijmaken.

Zodra je bestelling gereed is, dien je deze zelf op te halen bij Mastermate Eurokey, Avignonlaan 37 te Eindhoven. Legitimatie is dan wel verplicht, en neem ook altijd één origineel exemplaar van de bijbestelde sleutel mee.

Vervangen sloten

Als je je sloten wilt laten vervangen, dan moet je dat zelf regelen én betalen. Is het slot echter vernield door een inbraak, doe dan eerst aangifte van deze inbraak bij de politie. Als je met die aangifte naar Team Wonen komt, dan zullen wij het slot voor je vervangen.

Mocht het slot niet meer werken door slijtage, dan kunnen wij het slot (of de cilinder) vervangen. Neem hiervoor contact op met de onderhoudsservice van Trudo via 040 - 25 04 310 . Wil je extra inbraakbeveiliging installeren, dan is dat voor eigen rekening. Dit moet je ook zelf regelen.

Inleveren sleutels

Als je gaat verhuizen en je huurwoning dus verlaat, dan moet je vóór – of uiterlijk óp – de laatste huurdag je sleutels inleveren bij een medewerker van Team Wonen. Hiervoor gebruik je de sleutelenvelop die je bij de bevestiging van je huuropzegging hebt ontvangen.