Resultaten

Werken bij Trudo. Dat is werken bij een corporatie die dingen vaak net even anders doet. Een corporatie die vooral haar nek uitsteekt voor mensen en daarna pas voor stenen. Supporting People is onze missie en dat merk je in alles wat we doen.

Supporting People is onze missie en dat merk je in alles wat we doen.

We realiseren baanbrekende projecten. Op geweldige plekken, maar wel voor de sociale huur. Maar we staan ook voor leefbare, veilige en duurzame wijken. We zijn betrokken en staan midden in de samenleving. Slagvaardig, vol lef en innovatief.

Pas jij bij ons? Lees de verhalen van AmyWinny, Gert en Marceline en bekijk hieronder onze visiefilm. Dit vertelt je lang niet alles, maar wel veel over ons.

Je kunt ook rechtstreeks naar onze openstaande vacatures.

Visiefilm Trudo

Wil je meer weten over werken bij Trudo? Neem dan contact op met Tamar of Anne. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 040-235 98 88. Je kunt ook een mail sturen naar werken@trudo.nl 

Werken bij de Woco

De corporatiewereld is lang niet bij iedereen bekend. Toch is het een tak waarin veel interessante én belangrijke dingen gebeuren. En waarin mensen met verschillende achtergronden een bijdrage kunnen leveren. Of je nu financieel geschoold bent of juist een sociale achtergrond hebt: grote kans dat er een functie is die je aanspreekt. Om de bekendheid van de woningcorporaties te vergroten, zijn alle Brabantse corporaties een campagne gestart: Werken bij de Woco. 

Ben je benieuwd naar wat werken bij een corporatie inhoudt? Kijk dan op werkenbijdewoco.nl