Resultaten

Wonen in Haasje Over is wonen inclusief

De registratietermijn voor Haasje Over is gesloten. Heb je je op tijd en volledig aangemeld, dan ontvang je van ons een persoonlijke reactie.

Dare to be different

Wonen in het hart van Strijp-S, boven een van de grootste skatehallen van Europa, met uitzicht op het unieke industrieel erfgoed van de voormalige Verboden Stad. Het nieuwe wooncomplex Haasje Over is voor iedereen met dat speciale Strijp-S DNA, inclusief die dare to be different-mentaliteit.

 

Kies je eigen stijl

In Haasje Over heb je de keuze uit drie soorten woningen: lofts, maisonettes en friendswoningen. Moderne sociale huurwoningen, waaraan je volledig je eigen draai kunt geven, zodat je woont in een stijl die bij jouw leven past.

 

Jouw motivatie telt

Wonen in Haasje Over is inclusief. Maar exclusief voor de juiste mensen. We hanteren geen inschrijftijd, maar zoeken juist naar bewoners die zich hier thuis voelen en passen in de dynamiek. Mensen die op Strijp-S willen wonen, werken, meedoen en af en toe in zijn voor een feestje. De registratietermijn voor Haasje Over is gesloten. Heb je je op tijd en volledig aangemeld, dan ontvang je van ons een persoonlijke reactie.