Resultaten
Alles over Trudo

Wij zijn een Eindhovense woningcorporatie die het vaak net even anders doet. Met bijzondere projecten, vernieuwende producten en grensverleggende initiatieven doen we van ons spreken. Daarbij staat niet het vastgoed centraal, maar de mensen die we huisvesten. 

Onze Missie

‘Supporting People’ is onze missie: het hogere doel dat Trudo bestaansrecht geeft.

Wij geloven in een duurzame toekomst waarin mensen een fijn thuis hebben, onderdeel kunnen zijn van een gemeenschap die hen ondersteunt en in staat stelt kansen te creëren en te benutten. Om hun leven te kunnen leven zoals zij dat willen. Trudo helpt daarbij.

Onze Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn ‘Innovatief’, ‘Lef’ en ‘Verbindend’.

Innovatief

Innovatief betekent het inslaan van nieuwe wegen, het voortdurend zoeken naar vernieuwing. Vooral in het creëren van nieuwe toegevoegde waarde voor onze bewoners én de stad. Trudo wil als innovatieve corporatie naar buiten treden. Aanvankelijk zochten we deze vernieuwing vooral in nieuwe producten en diensten: in de ‘Flexwoning’, ‘Huurgarant’ en ‘Huurzeker’. Innovatieve producten en programma’s die mede de weg hebben gebaand richting het succesvolle Slimmer Kopen®.

De kernwaarden van Trudo zijn ‘Innovatief’, ‘Lef’ en ‘Verbindend’.

Qua diensten zijn we onderscheidend met bijvoorbeeld de woonondersteuning die we bieden aan Bijzondere Klanten. En geleidelijk zijn we ook in onze processen en projecten tot belangrijke vernieuwingen gekomen. Projecten als De Lichttoren, Strijp-S, Eikenburg en de stedelijke vernieuwing in de Kruidenbuurt en Woensel-West kunnen zeker als innovatief worden aangemerkt. Trudo doet het anders: innovatief.

Lef

Door de randen van het speelveld op te zoeken en daarmee kansen te creëren, toont Trudo haar lef. Met onze uitgestoken nek en ons hoofd boven het maaiveld ondernemen we proactief en creatief, waarmee we de gecreëerde kansen ook benutten. Met durf, maar net zo goed beheerst. We slaan andere wegen in en zijn bereid risico’s te nemen; zij het weloverwogen en gecalculeerd. Trudo durft anders te zijn: met lef.

Verbindend

We brengen uiteenlopende organisaties en mensen bij elkaar om een klus te klaren, zonder daar noodzakelijkerwijs zelf deel van uit te maken. Trudo brengt verbindingen tot stand om de leefbaarheid in wijk en stad te verbeteren, om bewoners een kans te geven zich te ontwikkelen en te stijgen op de maatschappelijke ladder en om een boeiend cultureel klimaat te stimuleren.

We brengen nieuwe huurders (inplaatsers) en kinderen samen in Woensel-West en we brengen huurders samen met statushouders, in een rol als mentor/verbindingsofficier. We werken samen met een partij die werk- en dagbesteding organiseert voor dak- en thuislozen, et cetera. Door continu de verbinding te zoeken en netwerken van organisaties en mensen te organiseren kunnen we ambities realiseren met een veel breder perspectief van enkel het wonen.

Onze Visie

Supporting People. Let's Innovate! Dat is de naam van onze strategische visie voor 2024 - 2028.  Op deze pagina lees je er alles over.

Onze organisatie

De oorsprong van onze corporatie ligt in 1916, toen woningvereniging Sint Trudo werd opgericht. De huidige Stichting Sint Trudo ontstond in 1994, uit een fusie tussen Trudo en het gemeentelijk woningbedrijf.

Lees hier alles over onze organisatie, of ga direct naar;

Onze vacatures

Bij Trudo werken we met mensen die hun professionaliteit koppelen aan een sociaal hart, want alleen dan kunnen we als woningcorporatie mensen écht ondersteunen.

Werken bij Trudo iets voor jou? Bekijk dan hier onze Werken-bij-pagina met verhalen van onze mensen en alle vacatures. 

Nieuws en publicaties

Opzoek naar meer achtergrondinformatie? Bekijk dan hier onze nieuwspagina. Onze publicaties vind je hier.