Resultaten
do 22 feb 2024

Verrast door Springplank040

Recent werden we verrast met drie wel heel bijzondere schilderijen: de Trudo Toren, het Klokgebouw en het VB-gebouw, vastgelegd in Andy Warhol-stijl. De kleurrijke kunstwerken zijn speciaal voor Trudo gemaakt bij Stadsatelier 56, een creatieve ontmoetingsplaats die onder andere als dagbesteding dient voor cliënten van Springplank040. Bij Stadsatelier 56 komen creativiteit, ontmoeting en groei samen.

Eind januari onthulden Jasper en Ron, beiden werkzaam bij Stadsatelier 56, de schilderijen aan Trudo-bestuurders Edwin Jansen en Jos Goijaerts. Jasper: "Omdat Trudo zo'n cruciale rol speelt bij het plaatsen van kandidaten van Springplank, wilden we als blijk van waardering iets heel speciaals maken. We besloten om samen met kandidaten en Springplank-begeleiders onze stad Eindhoven in de schijnwerpers te zetten en drie iconische locaties af te beelden in de kenmerkende stijl van Andy Warhol."

De kleurrijke kunstwerken symboliseren de diversiteit en samenwerking die Springplank en Trudo verbindt. Alle drie de schilderijen hebben inmiddels een mooi plekje gekregen in ons kantoor in de Apparatenfabriek. Stadsatelier 56 en Springplank, ontzettend bedankt voor dit bijzondere cadeau, we genieten er allemaal elke dag van!