Resultaten
do 01 feb 2024

Trudo presenteert Tribune!

Gisteren, woensdag 31 januari, presenteerden we onze plannen voor een nieuw te bouwen, onderscheidend en opnieuw spraakmakend project voor Strijp-S; Tribune! Tribune wordt gebouwd op Veld I, dit is het bouwveld tussen Anton, Haasje Over en Area51 in.

Hout & groen

Wat maakt Tribune bijzonder? Het is een uniek, trapsgewijs oplopende gebouw met negen bouwlagen. Tribune krijgt een heel eigen, houten uitstraling en wordt omgeven met groene balkonranden. De verschillende lagen van Tribune omranden we met weelderige plantenbakken. Ook op de terrassen is ruimte voor veel groen in de vorm van bomen, heesters en sedumplanten.

 

A home with a view

En als je op een tribune zit, wat heb je dan? Ja juist, uitzicht! En dat heeft onze Tribune dan ook, prachtig zicht op het levendige Ketelhuisplein. In Tribune is op de begane grond en eerste verdieping plek voor commerciële functies. Daarboven komen 56 appartementen, allemaal met een balkon of dakterras en met een oppervlakte tussen de 60 en 80m². We onderzoeken op dit moment nog of de appartementen in Tribune aangeboden worden via middenhuur of Slimmer Kopen®. We houden je hiervan natuurlijk op de hoogte.

 

Start bouw

In het najaar van 2024 start naar de verwachting de bouw van Tribune, een ontwerp van MVRDV Architects. De Eindhovense aannemer Stam + de Koning gaat de werkzaamheden uitvoeren.

Wil je meer weten over dit mooie nieuwbouwproject? Lees dan alle informatie op de projectpagina. Door het formulier onderaan deze pagina in te vullen verzeker jij je ervan dat je op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen rondom Tribune.