Resultaten
wo 24 jan 2024

De Klusbus komt naar Woensel-West en Vredeoord

Bewoners van Woensel-West en Vredeoord opgelet... De Klusbus komt er aan! De winter duurt nog wel even, het waait hard en het is koud en guur buiten. Niet echt comfortabel en het koude weer brengt natuurlijk de nodige stookkosten met zich mee. Wil jij jouw woning (huurhuis maar ook koopwoning!) met wat kleine ingrepen energiezuiniger maken? Dan moet je bij de Klusbus zijn.

Nog tot en met eind februari 2024 rijdt de Klusbus door Woensel-West en Vredeoord. De Klusbus helpt Eindhovenaren met energie besparen. Je woning wordt gratis met behulp van kleine aanpassingen energiezuiniger gemaakt. Bijvoorbeeld door radiatorfolie aan te brengen, gloeilampen te vervangen door ledlampen en door kierdichting. De klussers van de Klusbus kijken wat er allemaal mogelijk is in jouw woning en voeren de verbeteringen direct door.

Meteen een afspraak inplannen?

Dat kan op deze websiteWacht niet te lang, want vol is vol!

Wil je eerst meer weten?

Kom dan gerust naar het Klusbus-vragenuurtje. Dat kan op dinsdag 30 januari van 12.00 tot 14.00 uur of op dinsdag 6 februari van 11.00 tot 13.00 uur. Locatie is Buurtwerkkamer 360 op het Celsiusplein in Woensel-West. Je kunt tijdens het spreekuur niet alleen vragen stellen over energiebesparing maar ook over bijvoorbeeld gemeentelijke toeslagen. Wil je meer algemene informatie over de Klusbus en ben je nieuwsgierig naar de bushaltes waar hij nog meer zal gaan stoppen de komende tijd? Dat kun je hier lezen.