Resultaten
do 21 mrt 2024

Start Bouw Matchbox 21 maart - een nieuw gebouw groeit!

Matchbox. Een prachtig gebouw, dat vanaf vandaag gestaag groeit. Van boomstam naar uniek houten nieuwbouwgebouw!

Op 21 maart, de eerste dag van de lente, gaven Trudo’s Jos Goijaerts en wethouder Stijn Steenbakkers het startsein voor de bouw van Matchbox. En dat deden zij niet alleen, ook bouwer Stam +de Koning, de architect KAAN Architecten en andere adviseurs die mee werken aan het project, waren erbij. Het is dan ook een bijzonder en innovatief project waarbij voor de eerste keer in Eindhoven een zevenlaags houten nieuwbouwgebouw wordt gerealiseerd. En waar wonen gemixt wordt met winkelen en werken.

Nieuw kantoor Trudo

Naast de 36 sociale huurwoningen en enkele commerciële ruimten op de begane grond, gaan we hier in Matchbox het nieuwe kantoor van Trudo realiseren. Pal naast ons huidige kantoor in de Apparatenfabriek. Logisch dat er veel Trudo-medewerkers aanwezig waren bij de feestelijke start bouw.  We kunnen de hele bouw gaan volgen vanaf ons huidige kantoor. Maandag 25 maart gaat volgens planning de eerste paal de grond in!

Op Strijp-S groeit een nieuw gebouw! Kijk je mee?

Via de QR-code onderaan deze pagina kun je bijna 'real life' zien hoe het eruit gaat zien als Matchbox klaar is.

Binnenkort zullen we een ook timelapse camera plaatsen. Hierdoor kun je op de hoogte blijven van  de voortgang van Matchbox! We zullen regelmatig beelden van de bouw delen met jullie. 

Op de projectpagina van Matchbox lees je alles over dit bijzondere project en kun je ook je gegevens achterlaten. We houden je dan graag op de hoogte van de 'groei' van dit nieuwbouwproject midden op Strijp-S. 

Fotografie: Igor Vermeer

3D Video: KaiserVR