Resultaten

De woningen in Haasje Over worden naar verwachting in januari en februari 2021 opgeleverd. Trudo start vanaf september met de toewijzing van de urban en brute woningen. Meld je voor 1 september aan! 

Wonen in Haasje Over is niet zomaar iets, het is wonen middenin het bruisende Strijp-S. Het is wonen inclusief. Daarom gaan wij op zoek naar potentiële en actieve bewoners met het Strijp-S DNA. Bewoners die ook zelf een bijdrage willen leveren aan cultuur, leefbaarheid en de Strijp-S community! 

Denk jij dat jij voldoet aan dit profiel en is hier wonen jouw ultieme wens? Lees dan zorgvuldig verder.

We zoeken voor de toewijzing van de woningen geschikte kandidaten met Strijp-S DNA die kartrekker en kwartiermaker willen worden in Haasje Over. En omdat het om sociale huurwoningen gaat, moet je uiteraard voldoen aan een aantal harde eisen.

Zo is de toewijzing gebonden aan een maximaal verzamelinkomen van € 39.055,- per huishouden. De huurprijs zal op de eerste aftoppingsgrens (€ 618,96) uitkomen voor de maisonnettes en de lofts. De friendswoningen zitten hoger, maar dit huurbedrag deel je met je friend. Je leest er meer over bij 'Voor wie?'

  • De lofts, maisonettes en friends-woningen zijn geschikt voor 1- en 2-persoonshuishoudens, je leest er meer over bij 'de woningen'. 
     
  • Het toewijzingsproces start in september. Pas je in het profiel dat we zoeken en wil je in aanmerking komen, dan moet je een aantal dingen doen. Je leest er meer over bij 'Wat moet je doen?'.
     
  • Wil je meer weten over wat er gebeurt op Strijp-S en op de hoogte blijven? Kijk dan hier