HOME > Ik zoek een woning > Huurwoning

Ik zoek een huurwoning

Het beschikbare, actuele huuraanbod van Sint Trudo vindt u op www.wooniezie.nl . Als er een woning bij staat waarvoor u graag in aanmerking komt, kunt u direct reageren. Iedereen kan reageren en maakt kans op een woning.

Wooniezie.nl


Zoekt u een woning in de regio Eindhoven-Helmond? Kijk dan vanaf nu ook op Wooniezie.nl. Één website voor alle (huur)woningen van de regionale corporaties.

Meer informatie over dit onderwerp of bezoek de website wooniezie.nl


Urgentieregeling


Als het plotseling dringend nodig is kunt u met voorrang in aanmerking komen voor een huurwoning van één van de Eindhovense corporaties.

Meer informatie over dit onderwerp


Inplaatsing


In een klein aantal buurten waar sprake is van leefbaarheidsproblemen worden vrijkomende woningen niet aangeboden via Wooniezie. Hier gaat Sint Trudo uit van inplaatsing, waarbij Sint Trudo bepaalt aan wie de woning wordt toegewezen. Daarbij wordt gekeken of iemand binnen de buurt past.

Meer informatie over dit onderwerp


Leegstandverhuur


Sint Trudo verhuurt bepaalde woningen die in de toekomst gesloopt gaan worden, via een zogenaamd ‘leegstandcontract'. Dat doen we vooral wanneer de sloop langere tijd op zich laat wachten.

Meer informatie over dit onderwerp


Vluchtelingen mentor


Zou jij graag iets willen doen voor vluchtelingen die in jouw buurt wonen? Hen wegwijs maken in de buurt, gedragsregels uitleggen, samen een bezoek brengen aan de weekmarkt? Dan ben jij de mentor die we zoeken!

Meer informatie over dit onderwerp