HOME > Actueel > Vershal het Veem zoek een Marktmeester
16 augustus 2017

Vershal het Veem zoek een Marktmeester

Vershal Het Veem is een, dagelijks geopende, overdekte markt op Strijp-S, waar de consument, veelal met iemand anders, iedere dag eten en drinken van lokale of internationale afkomst kan kopen en proberen bij gedreven, gespecialiseerde ondernemers die altijd klaarstaan met “tips and tricks”. Dat maakt het bezoek van deze consument aan Vershal Het Veem altijd een avontuur.

Het is elke dag een feest om in de Vershal te zijn: zien, ruiken, proeven en koken van eten. Telkens opnieuw is er een meer dan goede reden voor de consumenten om tussen de kraampjes en stalletjes door te wandelen. Hier en daar strijken ze even neer voor een excellente espresso, een Caribische roti of een baba ganoush, genietend van het kleur- geurrijke “food” spektakel om hen heen. Om tot slot nog even snel een pak melk en een potje jam te halen in de kleine supermarkt. Want die komt er natuurlijk ook, voor de dagelijkse boodschappen. De consument kan in de Vershal terecht voor al zijn voedsel en drankproducten zonder nog elders zijn heil te hoeven zoeken.

Een plaats waar de authenticiteit, passie en kwaliteit vanaf spat, waar je eerlijk en oprecht geadviseerd word en naast het doen van je boodschappen inspiratie opdoet. Dat zijn de uitgangspunten en waarden die Vershal Het Veem ademt.

 Om deze doelstellingen waar te maken zijn we op zoek naar een Marktmeester die (tijdens openingstijden van de Vershal) het gezicht is van Vershal het Veem richting de bezoekers en de exploitanten van de Vershal. Gast- en huurderstevredenheid heeft jouw hoogste prioriteit. Door het aanbieden van een juiste gastvrije omgeving wordt een plek gecreëerd waar consument graag boodschappen doet, maar daarnaast ook graag ontmoet en verblijft.

Marktmeester (32- uur/week ook in het weekend)  

Wij zoeken een sterke daadkrachtige Marktmeester met oog voor detail, oplettendheid en een proactieve houding. Als Marktmeester lever je een bijdrage aan de kwalitatieve ontwikkeling van de Vershal door innovatieve ideeën aan te reiken en nieuwe exploitanten aan te trekken.

Taken en verantwoordelijkheden;

• Creëren van vernieuwing en hospitality op een hoog niveau.
• Vergroten van de tevredenheid van gasten en exploitanten.
• Ontwikkeling en innovatie van Vershal Het Veem tot een succesvolle totaalformule.
• Bundelen van krachten door de ruim 25 exploitanten strak en succesvol te coachen, begeleiden en aan te sturen.
• Maken van gedetailleerde groei- en verbeterplannen inclusief doelstellingen en begrotingen.
• Zorgdragen voor de juiste uitvoering van promotie en programmering van Vershal Het Veem.

Heb jij minimaal een afgeronde mbo-opleiding, liefst in de richting facilitaire dienstverlening / hotelschool, 5 jaar relevante en leidinggevende ervaring in hospitality en leiding gegeven aan een team in de food-retail of grootschalige horeca, Het vermogen om verandering teweeg te brengen met en bij mensen en in processen. In het bezit van BHV en sociale hygiëne is een pré en ben je woonachtig in de omgeving Eindhoven?

Mail ons!
Wat denk je, gaat het jou lukken om Vershal het Veem een stap verder te brengen? Mail dan een beknopte brief met CV naar Sint Trudo HRM, t.a.v. Maud de Ponti, werken@trudo.nl, uiterlijk voor 15 september 2017.

werken@trudo.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

LEES OOK