HOME > Actueel > Vacature: Junior Manager / Projectleider
9 augustus 2017

Vacature: Junior Manager / Projectleider

Sint Trudo is een Eindhovense woningcorporatie die ‘net ff anders’ is. Met bijzondere projecten, vernieuwende producten en grensverleggende initiatieven doet Sint Trudo van zich spreken. En ondanks dat het zorgen voor sociale woningen onze kerntaak is, staan daarbij voor ons vooral de mensen centraal. 

Slimmer Investeren
Het team Slimmer Investeren houdt zich bezig met de bouw- en ontwikkelopgave van Sint Trudo. Zij zien erop toe dat Sint Trudo ook in de toekomst blijft zorgen voor betaalbare woningen die passen bij onze doelgroepen, maar wel met een Sint Trudo stempel! Die Sint Trudo stempel betekent vooral ‘net ff anders’, juist die kansen oppakken die de rest van de markt vaak laat liggen. 

Denk daarbij aan bijzondere locaties, zoals oud-Philipsterreinen of een landgoed dat voorheen van de Broeders van Liefde was. Maar ook plekken waar de vraagstukken complexer zijn dan alleen woningen bouwen. Plekken waar je graag een hele buurt een stap verder wil brengen, zoals Woensel-West. 

Oftewel: de portefeuille van het team Slimmer Investeren is gevuld met de meest uiteenlopende projecten.Van het bouwen van een aantal goede en degelijke eengezinswoningen, tot het ontwikkelen van hele buurten, tot het bouwen van woontorens op Strijp-S en het herontwikkelen van monumentale panden tot sociale huurwoningen. De komende jaren moeten meer dan 1500 woningen gerealiseerd worden.

JUNIOR MANAGER/PROJECTLEIDER (32-36 uur/week)   

Wie zoeken we?

We zoeken een junior die de projectmanagers komt ontzorgen. Een starter met een relevante opleiding, denk bijvoorbeeld aan bouwkunde, architectuur of sociale geografie op academisch werk- en denkniveau. Een regelaar, aanpakker, coördinator, spin in het web. Iemand die aan de meest uiteenlopende projecten wil werken, binnen die projecten de meest uiteenlopende taken doet en rollen vervuld en die houdt van een verrassing zo nu en dan. Kortom, een flexibele junior die graag een nieuw avontuur aan gaat en aan mooie zinvolle projecten wil werken in een enthousiast team.

Heb je zin in een uitdaging en wil je binnen korte tijd kennis maken met alle aspecten die komen kijken bij het ontwikkelen van vastgoed en dus veel leren? Wil je werken in een bedrijf dat ‘net ff anders’ is? Mail dan een beknopte brief met CV naar Sint Trudo HRM, t.a.v. Maud de Ponti, werken@trudo.nl, voor 15 september 2017.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld  

LEES OOK