HOME > Actueel > Sint Trudo zoekt een teamleider Vastgoedbeleid
7 februari 2017

Sint Trudo zoekt een teamleider Vastgoedbeleid

Sint Trudo is een Eindhovense woningcorporatie die van zich doet spreken. Met gedurfde projecten, vernieuwende producten en grensverleggende initiatieven. Maar vooral met een visie die ‘net ff anders’ is. Want bij onze corporatie staat niet het vastgoed centraal, maar het ondersteunen van mensen die vooruit willen in het leven. En dat doen we met passie!    

Als teamleider draag je de verantwoordelijkheid voor het team Vastgoedbeleid. Je helpt het team bij het verder vorm geven aan het lopende traject van professionalisering.

In deze rol heb je een schakelfunctie tussen strategie en uitvoering. Je geeft leiding aan een team van 5 professionals, het team werkt aan hanteerbare richtlijnen en instructies voor onze medewerkers met het dagelijks klantencontact, ook wel `machientjes` genoemd, deze machientjes worden doorgaans ingevuld door verschillende samenwerkingspartners. Gezien de huidige ontwikkelingen vinden wij het belangrijk dat je in staat bent het team verder te begeleiden naar meer zelfsturing.

Ben jij uit het juiste hout gesneden om ons team Vastgoedbeleid richting te geven?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Teamleider Vastgoedbeleid (36 uur/week)   

Een greep uit de taken

Zorgdragen voor het portfolio- en vastgoedbeleid, vertalen in hanteerbare richtlijnen, instructies e.d. voor de medewerkers belast met het operationeel proces.

Je bent verantwoordelijk voor het professioneel opdrachtgeverschap richting de verschillende `machientjes` zoals, Verhuur, Verkoop, Bijzondere klanten, VVE beheer enz. 

Belangrijk is ook het bijhouden van innovaties, via het Trudo Lab. op het gebied van vastgoed, het brengen van het idee naar de toonbank. 

Als onderdeel van het proces ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opstellen van het jaarplan afgeleid uit de het meerjarig beleidsplan. Het maken van prestatie afspraken en het zorgdragen voor het jaarverslag. 

Er op toe zien dat de gegevens over onze klanten en panden op een correcte wijze worden vastgelegd in onze bedrijfsadministratie is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Uitdagend genoeg? Mail ons! 

Wat denk je, sta je stevig genoeg in je schoenen om het team Vastgoedbeleid daadwerkelijk vooruit te helpen?  Heb je een universitaire opleiding afgerond en 5/7 jaar werkervaring. Mail dan een beknopte brief met CV naar Sint Trudo HRM, t.a.v. Maud de Ponti, werken@trudo.nl, uiterlijk voor 20 februari 2017.

LEES OOK