HOME > Actueel > Flexwonencomplex zoekt huurders die graag mentoren voor vluchtelingen willen zijn
23 augustus 2017

Flexwonencomplex zoekt huurders die graag mentoren voor vluchtelingen willen zijn

Voor het flexwonencomplex aan de St. Catharinastraat zijn wij op zoek naar nieuwe huurders die graag mentoren voor vluchtelingen willen zijn.

Zou jij graag iets willen doen voor vluchtelingen? Hen wegwijs maken in de buurt, gedragsregels uitleggen, samen een bezoek brengen aan de weekmarkt? Ben jij daarnaast op zoek naar een huurwoning? Dan ben jij de mentor die we zoeken!

Flexwonen
In ons Flexwonencomplex aan de St. Catharinastraat, midden in het centrum, zijn twee woningen beschikbaar voor mentoren. In het Flexwonencomplex wonen mensen met verschillende achtergronden, zoals vluchtelingen waarvan jij de mentor wordt, maar bijvoorbeeld ook mensen met een rugzakje. 

10 uur per maand
Wij zoeken mensen die open staan voor andere culturen en makkelijk contacten leggen. Die Nederlands spreken, maar ook (redelijk) Engels. Arabisch? Dat zou helemaal geweldig zijn! Mensen met het hart op de juiste plaats die bereid zijn om 10 uur per maand met een vluchteling op te trekken. Wat daar tegenover staat? Een maandelijkse vergoeding. Maar vooral een ontzettend dankbare buurtgenoot!

Mail ons je motivatie
Iets voor jou? Stuur een mailtje naar bijzondereklanten@trudo.nl (onderwerp: mentorproject vluchtelingen Catharinastraat). Leg uit waarom je mentor zou willen zijn. Heb je al eens eerder met vluchtelingen gewerkt, dan lezen we dat graag. Dit is niet per se noodzakelijk, want wij zorgen voor een programma en tips.

LEES OOK