HOME > Actueel > Er is plek voor jouw WestSide Store!
20 juni 2017

Er is plek voor jouw WestSide Store!

Hé ondernemer, opgelet! Boot gemist onder in VoltaGalvani? Had je gewoon wat meer tijd nodig om je idee te laten rijpen? Of heb je nu pas dat topconcept in gedachten? Goed nieuws dan, want er is weer volop plek voor nieuwe WestSide Stores. Ook die van jou! 

We hebben de Stores onder in VoltaGalvani. De zaakjes aan de overkant, op de kop van de Edisonstraat. Om de hoek, aan de Wattstraat, vind je de creatieve ondernemers van Brooklyn Square. En er komen nog veel meer WestSide Stores. Aan het einde van de Edisonstraat, in Celsius-Van der Bildt worden 19 bedrijfsruimten gerealiseerd waarvan er nog een paar wachten op een bijzondere invulling. Nog vóór deze zomer kun je er al aan de slag. Net iets te vroeg voor jou? Volgend jaar komen er nog eens tien Stores bij en ook daarna gaan we gewoon door. 

Alle support
Wat heb je nodig? In de plint van Plan Celsius, aan de Edisonstraat, hebben we ruimtes van 41 tot 96 m2. Met huurprijzen van € 325 tot € 600 per maand prima betaalbaar. Jij hebt een idee, wij hebben de ruimte. Met een goed bedrijfsplan kun je rekenen op alle steun. Op een professionele coach bijvoorbeeld, die je helpt je zaak van de grond te tillen. En op een aantrekkelijke huurovereenkomst die rekening houdt met je startkosten en begininvesteringen. 

Meer weten?
Mail even naar bijzondereprojecten@trudo.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 0900 – 444 4488.  

 

Lees meer over de ontwikkelingen in Woensel West 

• Herhuisvesters in Woensel-West “Eindelijk een eigen kamer!”

• Mediterraan genieten in buffetrestaurant Batata

• Welkom in Alien Street in Woensel West!

• Nieuwe Kids Plus activiteiten voor tieners in Woensel-West


 

LEES OOK