Resultaten
Onze projecten

Hollands Licht. Zo luidt de naam van het woonhof dat Trudo realiseerde in het oostelijk deel van Waterrijk, in de Eindhovense nieuwbouwwijk Meerhoven. Het gaat hier om 100 woningen, naar een ontwerp van het Bossche architectenbureau Tarra. Woningen met een bijzondere lichtval, een kenmerk dat Tarra in opdracht van Trudo eerder al in Bosrijk op succesvolle wijze in de praktijk bracht. Het project is in 2011 genomineerd voor de Dirk Roosenburgprijs.

Landschappelijke en stedelijke kamers
Waterrijk is de derde fase in de ontwikkeling van Meerhoven. Het stedenbouwkundige plan voor dit gebied bestaat uit een aaneenschakeling van ‘kamers’ in het bestaande groen. Landschappelijke kamers, met een diversiteit aan vrijstaande woningen, en stedelijke kamers met meer eenheid en dichte bebouwing. De stedelijke kamer Hollands Licht is gebouwd midden in het bestaande groen en aan het water. Daarom hebben niet alle woningen een eigen tuin. Wel veel buitenruimte in de vorm van terrassen en balkons. 

Slimme duo-woningen 
Het woonhof Hollands Licht kent een diversiteit aan woningen. Uniek zijn de 34 ‘duo-woningen’. Dit zijn in elkaar vervlochten, grondgebonden woningen met een smalle, diepe begane grond en daarboven twee zeer brede rug-aan-rug-verdiepingen. Alle duo-woningen waren binnen de kortste keren met Slimmer Kopen® korting verkocht. Hetzelfde gold voor de 24 Slimmer Kopen® appartementen, wat kleinere woningen met een fraai uitzicht over water en park. 

Riante Splitlevelwoningen 
Wellicht de meest bijzondere woningen in Hollands Licht zijn 21 markante Splitlevelwoningen. Eigenzinnige woningen met een speelse indeling. Ze bestaan in feite uit één grote ruimte, waarin trappen de verschillende delen met elkaar verbinden.

“De prachtige aanwezige groenstructuur vormt de basis voor het stedenbouwkundige plan. De aanwezigheid van het tot volle wasdom gekomen groen is aangegrepen om de openbare ruimte vorm te geven.”


Projectsoort: Nieuwbouw

Fase: Opgeleverd voorjaar 2009

Woningtype: 76 grondgebonden woningen en 24 appartementen

Woonoppervlak (BVO): 88 - 170 m2

Inhoud: Grondgeb.woningen 350 - 550 m2

Opdrachtgever: Trudo 

Projectontwikkeling: Hurks Bouw en Vastgoed 

Uitvoering: Hurks Bouw en Vastgoed

Architect: Tarra

Makelaar: Trudo vb&t

Alle woningen zijn verkocht. Neem gerust contact op met Trudo VB&T als u interesse heeft in een woning met Slimmer Kopen® korting.

Website : www.slimmerkopen.nl | http://www.trudovbt.nl
Emailverkoop@trudovbt.nl
Telefoon: 040 - 269 69 89