Resultaten
Onze projecten

Bosrijk - gelegen in stadsdeel Meerhoven - is een wijk voor mensen die willen genieten van ruimte en rust in een groene omgeving.

Trudo realiseerde in de eerste fase 33 grondgebonden sociale koopwoningen die worden aangeboden met Slimmer Kopen ® korting. De woningen zijn ruim, licht en bieden een grote indelingsvrijheid. Bovendien liggen ze in een prachtige omgeving en zijn ze - niet onbelangrijk - betaalbaar. ‘Leven als 'n

Bosrijk - gelegen in stadsdeel Meerhoven - is een wijk voor mensen die willen genieten van ruimte en rust in een groene omgeving.

Trudo realiseerde in de eerste fase 33 grondgebonden sociale koopwoningen die worden aangeboden met Slimmer Kopen ® korting. De woningen zijn ruim, licht en bieden een grote indelingsvrijheid. Bovendien liggen ze in een prachtige omgeving en zijn ze - niet onbelangrijk - betaalbaar. ‘Leven als 'n god in Bosrijk!'

"Architectenbureau Tarra heeft met de nieuwe woningen in dit groene deel van Meerhoven een fraai staaltje architectuur laten zien. De woningen zijn met een beukmaat van 4 meter opvallend smal. Maar ze zijn wel zo'n 16 meter diep. Dat betekent een vloeroppervlak van niet minder dan 125 m2 en een inhoud van zo'n 370 m3. Riant de ruimte dus."

Alle woningen zijn verkocht. Neem gerust contact op met Trudo VB&T als u interesse heeft in een woning met Slimmer Kopen® korting.

Projectinformatie Bosrijk