Resultaten
Onze projecten

Veel ruimte, veel natuur, water. Als je daar nou toch eens kon starten ... Stop met dromen, het kán! Voor 16 kopers werd deze droom waarheid. Zij kochten een Slimmer Kopen® woning in De Hoge Regt, aan de rand van Beek & Donk. Het nieuwe landelijke wonen!


De gemeente Laarbeek en Bouwfonds Ontwikkeling ontwikkelen hier - aan de westzijde van Beek en Donk, ten noordwesten van de Laarsche Velden - een plan van totaal 228 woningen. Daarvan heeft Trudo er reeds 16 verkocht met Slimmer Kopen® korting. Inderdaad een buitenwonenkansje voor starters, want waar vind je dat nou?! Een prachtig groene omgeving met spannende wandelpaden. Vlonders, trapjes en bruggetjes voeren je door het natuurgebied waar de Goorloop doorheen kronkelt. Wat een ruimte, wat een rust. Te veel rust? Pak je fiets of wandel even op naar het gezellige, levendige centrum van Beek en Donk.

 

 

Scherpe en slimme deal! 

Uiteindelijk werden in De Hoge Regt 228 woningen gerealiseerd, in verschillende fasen. Te beginnen in het westelijke deel van het gebied, direct grenzend aan het agrarische buitengebied en aan de Goorloop. Hier verrees een heel divers aanbod van fraaie woningen. Vrijstaande woningen en tweekappers. Maar ook comfortabele rijwoningen. Trudo heeft er 16 voor haar rekening genomen. Starterswoningen, aangeboden met een Slimmer Kopen® korting van 20%. De woningen hebben een ruime woonkamer, een moderne keuken, twee slaapkamers en een vaste trap naar de zolder waar eventueel nog een derde slaapkamer gerealiseerd kan worden. De kavels zijn 120 tot 195 m2 groot. Ruimte genoeg dus, binnen én buiten!


Alle woningen zijn verkocht. Neem gerust contact op met Trudo VB&T als u interesse heeft in een woning met Slimmer Kopen® korting.

Website : www.slimmerkopen.nl | http://www.trudovbt.nl
Emailverkoop@trudovbt.nl
Telefoon: 0800 - 8888899 (gratis)