Resultaten
Onze projecten

De gebouwen Anton en Gerard zijn de eerste twee witte gebouwen van de Hoge Rug op Strijp-S, vanaf de Beukenlaan gezien. Deze imposante rijksmonumenten - voormalige fabrieksgebouwen waar Philips uiteenlopende apparaten produceerde – zijn een nieuwe levensfase ingegaan. Trudo transformeerde de gebouwen tot een zeer bijzondere plek om te bezoeken en te verblijven, te werken en te wonen. Eén ding is echter onaangetast gebleven: de karakteristieke industriële uitstraling, van binnen en van buiten.

Retail, Horeca en Leisure

De begane grond heeft een uitnodigende entree. Hier staan de functies centraal die publiek trekken en levendigheid met zich meebrengen. Om deze reden is kunstruimte MU hier gevestigd in 2014. De begane grond is ingevuld met concepten die in het verlengde van Strijp-S liggen en functies die voor een komen en gaan van mensen zorgen, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Er wordt 1.500 vierkante meter kantoorruimte verhuurd en er is 3.000 vierkante meter commerciële ruimte voor retail, horeca en leisure gerealiseerd. Geïnteresseerd in commerciele ruimte op de begane grond? Kijk dan hier voor meer informatie!

Loft wonen

Op de overige verdiepingen zijn lofts gecreëerd. Woningen die bestaan uit één grote ruimte, door de bewoners naar eigen inzicht in te delen. Op het dak van beide gebouwen is een daktuin gerealiseerd met een riant uitzicht over de stad: een unieke buitenruimte voor de lofthuurders. 

Anton en Gerard zijn gefaseerd opgeleverd tussen februari en april 2013 en alle 276 lofts zijn inmiddels verhuurd.

Bekijk hier het fotoalbum Anton & Gerard