Resultaten
zondag 25 juniĀ 2023

Nagenieten

Zondag 25 juni 2023 was het zo ver: de zevende editie van de picknick op Landgoed Eikenburg. Wij kijken terug op een heel fijne middag tussen de bomen. Het was warm, maar bovenal gezellig, levendig en sfeervol. Het complete verslag van de picknick in 2023 lees je hier.  De foto's kun je bekijken in deze galerij.

Wat je kon verwachten tijdens de picknick van 2023? Van alles! Wat dacht je van struinen over de vrijmarkt, de Bloemenpluktuin bezoeken, dwalen door de bossen tijdens de speurtocht of gewoon genieten van de live muziek. Je kon ook een bezoekje brengen aan de open dag van Stadsakkers of een filmvoorstelling in de kapel bezoeken. En ook voor kinderen was er van alles te doen: van kanovaren tot lekker ravotten op het springkussen, en van een Kids Muziekworkshop tot een speurtochtspel.

   

  

  

 

Plattegrond, locatie & parkeren

De Picknick Eikenburg vindt verspreid over het gehele Landgoed Eikenburg aan de Aalsterweg 289 in Eindhoven plaats. Onderstaande plattegrond toont het programma van 2023. In de loop van april 2024 zorgen we voor een bijgewerkt exemplaar. Overigens zul je tijdens de middag ontdekken dat er nog veel meer te doen is. Kom langs, struin rond, geniet!

We vragen je om bij voorkeur met het ov, de fiets of te voet te komen. Toch met de auto? Dan kun je parkeren net buiten het terrein, bij de tennisbaan aan de Roostenlaan. Volg hierbij de instructies van de verkeersleiders op.

 

 

Tijdens de Pickncik Eikenburg maakt een professionele fotograaf foto's. De foto's gebruiken wij voor het vastleggen van de picknick en voor promotie van volgende edities. Liever niet herkenbaar op de foto? Geef dat dan tijdens het event aan bij de organisatie of bij de fotograaf. Zie je achteraf een foto van jezelf voorbij komen waar je bezwaar tegen hebt, neem dan contact op via communicatie@trudo.nl. We verwijderen de foto dan.