Resultaten
Kom langs, struin rond, geniet!

Staat zondag 23 juni 2024 al in jouw agenda?

Ieder jaar organiseert Trudo samen met de bewoners van Eikenburg een picknick. Dat doen we in 2024 al voor de achtste keer! Tijdens de picknick ben je van harte welkom om het mooie landgoed aan de rand van Eindhoven te ontdekken.

In 2024 vindt de picknick plaats op zondag 23 juni. Net als andere jaren zorgen we voor een gevarieerd programma voor jong en oud. Toegang tot het landgoed + deelname aan de activiteiten is helemaal gratis. Je bent van harte welkom van 12:00 tot 17:00. Neem een picknickmand vol lekkers mee, strijk neer in het gras en geniet van de mooie omgeving en de gezelligheid.

Ben je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Picknick Eikenburg? Meld je dan aan bij het Facebook-event en mis niks. 

Wat kun je verwachten?

Van alles! Wat dacht je van struinen over de markt, de Bloemenpluktuin bezoeken, dwalen door de bossen tijdens een boswandeling of gewoon op je kleedje genieten van live muziek. Je kunt ook een bezoekje brengen aan de open dag van Stadsakkers of meedoen aan een van de workshops. Natuurlijk is er ook dit jaar voor kinderen van alles te doen: van kanovaren, lekker ravotten op het springkussen, tot een workshop knopen en kompas.

Neem gerust zelf eten en drinken mee naar het landgoed. Het is tenslotte een picknick! Iets lekkers kopen kan natuurlijk ook; dit jaar komt de pizza-bus langs, is er een kraampje met Indiase hapjes en kun je een lekker ijsje halen. En de eerste 250 kinderen die een ijsje halen hebben geluk, want zij krijgen een gratis ijsje!

    

   

 

Plattegrond, locatie & parkeren

De Picknick Eikenburg vindt verspreid over het gehele Landgoed Eikenburg aan de Aalsterweg 289 in Eindhoven plaats. Onderstaande plattegrond geeft je een overzicht van de verschillende activiteiten. Overigens zul je tijdens de middag ontdekken dat er nog veel meer te doen is. Kom langs, struin rond, geniet!

We vragen je om bij voorkeur met de bus, de fiets of te voet naar Landgoed Eikenburg te komen. Toch met de auto? Dan kun je parkeren net buiten het terrein, bij de tennisbaan aan de Roostenlaan. Volg de instructies van de verkeersleiders op.

 

Tijdens de Pickncik Eikenburg maakt een professionele fotograaf foto's. De foto's gebruiken wij voor het vastleggen van de picknick en voor promotie van volgende edities. Liever niet herkenbaar op de foto? Geef dat dan tijdens het event aan bij de organisatie of bij de fotograaf. Zie je achteraf een foto van jezelf voorbij komen waar je bezwaar tegen hebt, neem dan contact op via communicatie@trudo.nl. We verwijderen de foto dan.