Resultaten
di 27 jun 2023

Terugblik Picknick Eikenburg 2023: nagenieten!

Zondag 25 juni was het zo ver: de zevende editie van de picknick op Landgoed Eikenburg. Wij kijken terug op een heel fijne middag tussen de bomen. Het was warm, maar bovenal gezellig, levendig en sfeervol.

Onder het genot van zelf meegebracht lekkers, goede koffie en snel smeltende ijsjes genoten de bezoekers van de Picknick Eikenburg van live muziek, het groen en vermaak. Overal op het landgoed zag je mensen met prachtige bloemenkransen in hun haar. Aan de rand van het water stonden mensen regelmatig even te wachten: voor een rondje kanoën was iedereen wel te porren. Ook bij de springkussens was het gezellig druk. Wie creatief aan de slag wilde, kon zijn hart ophalen bij de workshops zentanglen, muziek en cynotype. Bij Stadsakkers - de groene velden waar groente en fruit voor de Voedselbank geteeld wordt - namen veel bezoekers een kijkje. En ook de natuurwandeling en de Kloosterbostuin trokken veel belangstellenden. Kortom, het was een middag om heerlijk rond te dwalen en te ontdekken. We willen meer Eindhovenaren laten genieten van het unieke landgoed en dat is gelukt. Op naar de volgende editie! Daarvoor mag je zondag 23 jui 2024 alvast noteren. 

Sfeerimpressie

  

  

  

  

Wil je meer foto’s zien? Bekijk dan hier de galerij.

Een grote dankjewel aan alle bewoners, vrijwilligers en andere betrokkenen

Natuurlijk bedanken we alle bezoekers die er bij waren. Maar bovenal willen we de vele betrokkenen bedanken die van deze editie een succes maakten.

Dankjewel Marike & Melvyn, Ralf, Will, Jamie, Vivian, Leo & Anna, Mike, Dion, Arno, Lauren, Bart, Sofie, Lila, Michael & Patricia, Lillyanne, Marina & Alwin, Idiot Wind, Mine en Suna. En ook voor alle vrijwilligers van Stadsakkers, de Bloemenpluktuin, Stella Maris Waterscouting, Suna Producties en iedereen die we nog vergeten zijn: bedankt!