Resultaten

Klaar voor de volgende stap? Verruim je leven in een van deze 15 eengezinswoningen in voormalig Eindhovens tuindorp Lakerlopen. Daarmee gun je jezelf in alle opzichten volop de ruimte: binnenshuis, buitenshuis én financieel.

De inschrijftermijn voor dit project is afgelopen, het is niet meer mogelijk om je voor deze koopwoningen aan te melden. 

 

 

Première

Dankzij Slimmer Kopen®:The Next Step krijgen meer mensen met een bescheiden inkomen de kans om volledig baas in eigen huis te zijn. Deze woningen aan de Veestraat worden inclusief Slimmer Kopen®-korting aangeboden van € 210.750,- tot € 261.000,- Vrij Op Naam.

Een primeur op de woningmarkt, exclusief bedoeld voor huurders van Trudo en eigenaren van een Slimmer Kopen®-woning. 

 

Let op: huurders en Slimmer Kopers die in aanmerking komen voor het kopen van een nieuwbouwwoning in de Veestraat verplichten zich hun huidige huurwoning op te zeggen of hun Slimmer Kopen Woning terug te verkopen aan Trudo.

 

Spiksplinternieuw

Al in juni 2021 worden de 15 woningen van project Veestraat opgeleverd. De nieuwbouw woningen met tuin en 3 slaapkamers zijn ruim en erg duurzaam. Daarnaast zijn ze gelegen op een gewilde locatie precies tussen binnenstad en buitengebied. 

De situatietekening: (klik op de afbeelding voor een groter format)

 

Woningtypen

15 eengezinswoningen

  • 9x rijwoning – type A
  • 2x twee-onder-een-kapwoning – type B en C
  • 4x hoekwoning – type A, D, E en F

De woningen zijn erg ruim en hebben een diepe achtertuin. De gebruiksoppervlakte van de woningen varieert van 96 m2 tot 129 m2.  De percelen hebben een oppervlakte van 90 tot maar liefst 182 m2.

Elke woning heeft 3 slaapkamers en een vaste trap naar zolder. De zolder is voorzien van een afgesloten technische ruimte. De woningen zijn voorzien van een neutrale keuken met elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven.

Iedere woning is erg duurzaam, heeft zonnepanelen en een individuele warmtepomp. Op het afgesloten gezamenlijke achter terrein beschikt elke woning over 1 of 2 vaste parkeerplaatsen.

 

Rijwoningen en hoekwoning– type A

Er zijn 8 rijwoningen en 1 hoekwoning beschikbaar van type A. Het betreft de bouwnummers 4 t/m 8 en 10 t/m 14. Bouwnummer 11 en 13 zijn gespiegeld.

De type A woning heeft een gebruiksoppervlakte van 111 m². De perceel oppervlakte varieert van 90 m² tot 182 m². De verkoopprijs inclusief maximale Slimmer Kopen-korting varieert start vanaf € 235.125,- tot € 252.300,- v.o.n. Bouwnummer 4 t/m 8 beschikken over 2 vaste parkeerplaatsen. 

Klik hier voor een plattegrond van woningtype A, bouwnummers 4 t/m 8, 10 t/m 14

Klik hier voor een plattegrond van woningtype A, bouwnummers 11 en 13


Twee-onder-een-kapwoningen – type B en C

Er zijn 2 twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar, 1x type B (bouwnummer 1) en 1x type C (bouwnummer 2). 

De type B en C woning hebben beide een gebruiksoppervlakte van 129 m². De type B woning heeft een perceel oppervlakte van 109 m² en wordt verkocht met een maximale Slimmer Kopen-korting voor € 258.390,- v.o.n. De type C woning heeft een perceel van 121 m². De verkoopprijs voor woning type C inclusief maximale Slimmer Kopen-korting is € 261.030,- v.o.n. 

Klik hier voor een plattegrond van woningtype B

Klik hier voor een plattegrond van woningtype C

 

Hoekwoning – type D

Er zijn 3 hoekwoningen beschikbaar in type D, E en F. 

De type D woning, bouwnummer 3, heeft een gebruiksoppervlakte van 96 m². De perceel oppervlakte bedraagt 105 m². De verkoopprijs inclusief maximale Slimmer Kopen-korting is
€ 210.750,- v.o.n. 

Klik hier voor een plattegrond van woningtype D

 

Hoekwoning – type E

De type E woning, bouwnummer 9, heeft een gebruiksoppervlakte van 111 m². De perceel oppervlakte bedraagt 177 m². De verkoopprijs inclusief maximale Slimmer Kopen-korting is
€ 246.138,- v.o.n. 

Klik hier voor een plattegrond van woningtype E.


Hoekwoning – type F

De type F woning, bouwnummer 15, heeft een gebruiksoppervlakte van 111 m². De perceel oppervlakte bedraagt 174 m². De verkoopprijs inclusief maximale Slimmer Kopen-korting is
€ 248.500,- v.o.n. 

Klik hier voor een plattegrond van woningtype F,

 

Prijzen

Verkoopprijzen

De verkoopprijzen na Slimmer Kopen®-korting (tot maximaal € 130.000,-) liggen tussen
€ 210.750,- en € 261.000,- vrij op naam. Kortingen zijn afhankelijk van inkomen en koopprijs en lopen op tot maximaal € 130.000,-. In onderstaande prijslijst staat ook per kavel de maximale Slimmer Kopen®-korting vermeld.

Bekijk hier de prijslijst.

* De hoogte van de korting is afhankelijk van de marktwaarde van de woning en de hoogte van het inkomen van de koper(s). Het kortingspercentage in de tabel is het maximale kortingspercentage dat gegeven kan worden. De maximale korting die u kunt krijgen, wordt door Trudo vastgesteld in het geval u bent ingeloot. 

 

Kan ik deze woning betalen?

Om één van deze woningen te kunnen kopen, is een jaarinkomen nodig van minimaal € 43.574,-. Als je spaargeld hebt dan kan dit bedrag lager zijn.

 

Locatie: tussen binnenstad en buitengebied

De woningen zijn gelegen op een zeer gunstige locatie binnen de ring van Eindhoven en nabij vele voorzieningen. Hier ben je goed bereikbaar en kun je alle kanten op. Op de fiets ben je binnen tien minuten in het centrum, maar ook net zo snel de stad uit.

De Veestraat is onderdeel van het gemoderniseerde tuindorp Lakerlopen in stadsdeel Tongelre. De buurt heeft een dorps karakter, pleintjes, veel groen en speelmogelijkheden. Daarnaast zijn alle dagelijkse gemakken om de hoek: van een supermarkt en speciaalzaak tot diverse winkels.