Resultaten
Ik zoek een werkruimte

We creëren creatieve, culturele en culinaire hotspots in de stad door het verhuren van ateliers, retail- en kantoorruimte aan opvallende ondernemers; zowel starters als gearriveerde ondernemers.

Strijp-S

Architecten, ontwerpers, kunstenaars, reclamemakers, marketeers, adviesbureaus, cultuur- en modemakers, technologen, fooddesigners, kunstenaars en boekenmakers vinden elkaar op Strijp-S. Zowel in het Klokgebouw, de Apparatenfabriek als op de eerste verdiepingen van gebouwen Anton & Gerard verhuurt  Trudo ateliers en werkruimten. De scherpe huurprijzen variëren van 35 tot 110 euro per vierkante meter per jaar. 

De leuke zaakjes en verrassende retail- en horecaconcepten op Strijp-S brengen veel mensen op de been, waardoor het gebied de hele dag bruist. Trudo verhuurt retailruimten voor de vestiging van boetiekjes, galeries, speciaalzaken en andere concepten.

Interesse in werkruimte op Strijp-S?

Heb je interesse in een werkruimte op Strijp-S, ga dan naar  www.driehoekstrijps.nl voor meer informatie of vul direct het inschrijfformulier werkruimten Strijp-S.

Woensel WestSide Stores

Woensel West is een prachtig voorbeeld van een succesvol wijkvernieuwingsproject en de perfecte plek om een nieuw concept op te zetten. De bedrijfsruimten van ongeveer 35 tot 80 m2 worden tegen een absoluut betaalbare prijs verhuurd aan mensen met spraakmakende ideeën en concepten. Hierdoor wordt de wijk nóg levendiger en een walhalla voor vintage freaks, culinaire avonturiers, shopaholics en ga zo maar door. Van hair fashion tot toko en van urban plants tot modeaccessoires: je vindt het allemaal in de WestSide Stores. Maar er is altijd plaats voor meer ideeën en spraakmakende initiatieven!

Woensel West ontwikkelt zich tot een hotspot waarvoor je graag even op je fiets springt. Met Stores in de VoltaGalvani-strip en op de kop van de Edisonstraat, creatieve ondernemers aan Brooklyn Square en onverwachte winkeltjes in Plan Celsius/VanderBildt. Daarnaast organiseert Kelderman en Van Noort in het schoolgebouw aan de Galileistraat wekelijks unieke evenementen. Samen creëren we zo een bruisende, gezellige en gemengde trekpleister, met aantrekkingskracht tot ver buiten de wijk.

Interesse in bedrijfsuimten in Woensel-West? 

Wil je ook hier aan de slag, aarzel dan niet en e-mail naar bijzondereprojecten@trudo.nl (of bel met 040-23 59 888). Jij hebt het idee, wij hebben de ruimte. Met een goed bedrijfsplan kun je rekenen op een aantrekkelijke huurovereenkomst en alle steun. Zoals een professionele coach, die je bijvoorbeeld helpt je zaak van de grond te krijgen.