Resultaten
Inplaatsing

Ben je op zoek naar een huurwoning in Woensel-West en bereid om enkele uren per week je handen uit de mouwen te steken om iets voor je buren/buurt te doen, dan ben jij misschien wel de buur die wij zoeken.

Inplaatsers worden gematched op basis van beschikbaarheid van woningen en datgene waar behoefte aan is in de wijk. Denk aan ondersteuning bij Woordenschat (taal voor kinderen en volwassen), sport, dans, muziek, huiswerkbegeleiding of de kinderhuiskamer en tieneravonden van Kids+. We staan altijd open voor kandidaten die gedurende tenminste twee jaar een vast dagdeel inzetbaar zijn om deze kleurrijke buurt nog mooier te maken.

Voorrang

Bij het beoordelen van een match kunnen de volgende punten een reden zijn om je met voorrang uit te nodigen:

  • Als je een vaste middag beschikbaar bent op een doordeweekse dag. Dan hebben we de meeste vrijwilligersactiviteiten. Op maandag t/m vrijdag vanaf 14.30 uur & op woensdag en vrijdag hebben we ook extra onderdelen die om 12.00 uur starten. Het is handig dit alvast in jouw brief te vermelden.
  • Als je ervaring hebt met vrijwilligerswerk.
  • Als je een opleiding of ervaring hebt in het werken met kinderen en/of tieners.

Inschrijven

Om in aanmerking te komen voor inplaatsing, dient je bruto huishoudinkomen lager te zijn dan:
€ 44.035 per jaar (prijspeil 2023) voor éénpersoonshuishouden
€ 48.625 per jaar (prijspeil 2023) voor meerpersoonshuishouden

Passend toewijzen en type woning

Eenpersoonshuishoudens bieden we veelal een klein appartement aan. Dit zijn vooral de duplexwoningen aan de Groenewoudseweg met 1 slaapkamer. Meerpersoonshuishoudens bieden we veelal een eengezinswoning met tuin aan. Dit zijn vooral de vooroorlogse arbeiderswoningen van Philips aan de Edisonstraat en zijstraten daarvan met veelal 2 slaapkamers. Heel sporadisch kan er een nieuwbouwwoning uit Plan Celsius aan een eenpersoonshuishouden of meerpersoonshuishouden worden aangeboden, ga hier echter niet vanuit.  

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd, stuur je motivatie mét cv dan per e-mail naar wonen@trudo.nl, ter attentie van ‘Selectiecommissie inplaatsing’.

Wil je meer weten over dit succesvolle wijkvernieuwingsprogramma van Trudo, lees hier dan het complete emancipatieprogramma Woensel-West.