Resultaten
Inplaatsing

Ben je op zoek naar een huurwoning in Woensel-West en bereid om enkele uren per week je handen uit de mouwen te steken om iets voor je buren/buurt te doen, dan ben jij misschien wel de buur die wij zoeken.

Inplaatsers worden gematched op basis van beschikbaarheid van woningen en datgene waar behoefte aan is binnen het buurtprogramma van stichting Kansen voor Kinderen. Denk aan ondersteuning bij Woordenschat (taal voor kinderen en volwassen), sport, dans, muziek, huiswerkbegeleiding of de kinderhuiskamer en tieneravonden van KLUPhuis. We staan altijd open voor kandidaten die gedurende tenminste twee jaar een vast dagdeel inzetbaar zijn om deze kleurrijke buurt nog mooier te maken.

Voorrang

Bij het beoordelen van een match kunnen de volgende punten een reden zijn om je met voorrang uit te nodigen:

  • Als je een vaste middag beschikbaar bent op een doordeweekse dag (maandag t/m vrijdag). Dan hebben we de meeste activiteiten.
  • Als je ervaring hebt met vrijwilligerswerk.
  • Als je een opleiding of ervaring hebt in het werken met kinderen en/of tieners

Inschrijven

Om in aanmerking te komen voor inplaatsing,
dient je bruto huishoudinkomen lager te zijn dan:
€ 47.699 per jaar (prijspeil 2024) voor éénpersoonshuishouden
€ 52.671 per jaar (prijspeil 2024) voor meerpersoonshuishouden

Passend toewijzen en type woning

Eenpersoonshuishoudens en jonge stellen bieden we veelal een klein appartement. Dit zijn vooral de duplexwoningen aan de Groenewoudseweg met 1 slaapkamer. Meerpersoonshuishoudens met kinderen bieden we veelal een eengezinswoning met tuin aan. Dit zijn dan met name de vooroorlogse arbeiderswoningen van Philips aan de Edisonstraat en zijstraten daarvan met 2 slaapkamers. Sporadisch kan er een nieuwbouwwoning uit Plan Celsius aan een eenpersoonshuishouden of meerpersoonshuishouden worden aangeboden.  

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd, stuur je motivatie mét cv dan per e-mail naar wonen@trudo.nl. Wil je jouw motivatie op een andere creatieve wijze dan een brief tot uitdrukking laten komen dan is dat ook mogelijk.

Wil je meer weten over dit succesvolle wijkvernieuwingsprogramma van Trudo, lees hier dan het complete emancipatieprogramma Woensel-West. Het programma-aanbod is in de jaren erna natuurlijk wat veranderd. Wil je meer weten over de huidige activiteiten in de buurt die mede mogelijk gemaakt worden door de deelnemers van dit project kijk dan op de website van stichting Kansen voor Kinderen.