Resultaten

“De warmte, ruimte en kansen die je krijgt bij Trudo zijn voor mij ongekend. Collega’s zijn echt betrokken en geïnteresseerd in elkaar. Vanwege mijn brede functie, sta ik letterlijk en figuurlijk in het midden van de organisatie. Ik heb met alle verschillende teams contact en weet precies mijn weg te vinden. Daardoor voel ik me echt de verbindende factor. Wat mooi aansluit bij een van onze drie kernwaarden: verbindend. Voor Trudo heb ik jarenlang voor een groot bedrijf met meer dan duizend werknemers gewerkt. Dit bevalt me echt veel beter, het is veel persoonlijker.

In eerste instantie begon ik als tijdelijke vervanger bij Trudo om de balie te versterken. Dat tijdelijke werd vast en nu zit ik er al ruim vijf jaar. Van de balie ben ik doorgestroomd naar een functie in het communicatieteam. En dat is weer geëvolueerd tot een dubbelfunctie; ik houd me niet alleen bezig met communicatie, maar ben ook onderdeel van het team Office Support. 

Een van mijn persoonlijke hoogtepunten was de opening van de Trudo Toren. Zo’n mooi gebouw en al die internationale pers! Naast mijn werk studeer ik fotografie aan de academie. Een passie die bij Trudo vaak van pas komt: gedurende de bouw heb ik de Trudo Toren verschillende keren vastgelegd. Ik maak ook regelmatig portretten van bewoners of fotografeer tijdens evenementen.

Ik hou me dus met veel verschillende dingen bezig: van het organiseren van events zoals GLOW, tot meedenken over onze socialmedia-accounts tot het beheer van de beeldenbank. Dat zorgt ervoor dat mijn werk leuk is én blijft!”