Resultaten

"Via mijn vorige baan bij een advocatenkantoor werd ik gedetacheerd bij een woningcorporatie. Hoewel ik altijd dacht dat mijn toekomst in de advocatuur lag, merkte ik dat het sociale aspect in de woningbouw me meer en meer trok. Want ook al ben je bezig met woningen; het draait uiteindelijk altijd om mensen.

Hoe meer ik meekreeg van de corporatiewereld, hoe sterker ik me afvroeg waar mijn hart nu echt lag. Toen ik een vacature voor juridisch adviseur zag bij Trudo, besloot ik te reageren. Niet omdat ik per se bij Trudo wilde werken, maar om te kijken wat het zou brengen. Na een paar gesprekken werd ik steeds enthousiaster en na wat bedenktijd besloot ik om de advocatuur achter me te laten en de sprong te wagen. 

Nu, bijna twee jaar later, kan ik zeggen dat ik daar nog geen moment spijt van heb gehad. Mijn baan bevindt zich op het snijvlak van juridisch adviseur en consulent. Zo ben ik actief betrokken bij de noodopvang voor Oekraïense vluchtelingen, iets wat me enorm veel voldoening geeft. Ik ondersteun mijn team bij juridische vraagstukken, maar ben daarnaast met bewoners bezig. En dat is wat Trudo zo gaaf maakt: ik heb alle vrijheid gekregen om mijn eigen baan vorm te geven. Nu doe ik twee dingen waarvan ik veel energie krijg en de manier waarop Trudo met haar klanten omgaat, past perfect bij mij.

We zijn geen trage, suffe organisatie. We doen gewoon, ook als we van tevoren niet altijd precies weten hoe dat uitpakt. Ook al wist ik twee jaar geleden niet precies waar ik aan begon, nu kan ik met zekerheid zeggen dat Trudo voor mij de perfecte stap is geweest."