Resultaten

Ik werk al vijf jaar bij Trudo als financieel-administratief medewerker. Toen ik nog op school zat, stuurde een van mijn leraren een vacature bij Trudo door. Het was dus eigenlijk toeval dat ik bij een woningcorporatie terechtkwam.

Ik ben er achteraf wel erg blij mee. We zijn een stichting en dat is echt anders dan een ‘normaal’ bedrijf met winstoogmerk. Het is veel complexer en dat vind ik erg leuk. Elke dag is alles anders en niks is standaard. Het is geen kwestie van lijstjes afwerken; je moet alles steeds opnieuw beredeneren. Welke route moet ik nu nemen om er te komen? Dat houdt het werk al vijf jaar lang uitdagend. 

De dingen die Trudo voor elkaar krijgt en ontwikkelt, maken me trots om voor Trudo te werken. We doen echt andere dingen dan andere corporaties. Als je kijkt naar de projecten die we de afgelopen jaren gerealiseerd hebben, dan zie je echt iets anders, iets vernieuwends. Kijk bijvoorbeeld naar de Trudo Toren of Haasje over … welke corporatie bouwt er nu voor het sociale segment, op zo’n plek en op zo’n manier?

Als je een financiële achtergrond hebt en een uitdaging zoekt, is Trudo echt een aanrader. Bij veel bedrijven zijn de werkzaamheden vrij beperkt. Je richt je dan bijvoorbeeld alleen op debiteuren- of crediteurenbeheer. Dat is bijna altijd gescheiden, maar hier doe je alles. En dat dan ook nog in een heel leuk team. Het is best hard werken, maar we hebben meer dan genoeg tijd om samen te lachen. En als je omhoog zit, schuiven collega’s hun eigen werkzaamheden door om je te helpen. Trudo – en mijn collega’s - denkt echt mee met mensen.