Resultaten
Alles over ons bestuur

Sinds november 2022 bestaat het bestuur van Trudo uit twee leden: Edwin Jansen en Jos Goijaerts. Zij hebben allebei bestuurlijke verantwoordelijkheid.

Edwin Jansen

In de afgelopen drie decennia bekleedde Edwin verschillende bestuurs-, directie- en managementfuncties in de corporatiesector. Onder meer bij Wonen Limburg, WoCom en Huis & Erf (Woonmeij). Opgeleid als bedrijfseconoom, startte Edwin in 2015 bij Trudo als Directeur Financiën. Daar bleef hij zich ontwikkelen; zo haalde hij zijn Executive Master Management & Organization (MMO) bij TIAS School of Business and Society en volgde hij daarna nog verscheidene opleidingen op het gebied van Corporate Governance.

Lees hier meer over Edwin.

Jos Goijaerts

Jos werkt vanaf 1985 in de volkshuisvesting en woningbouw. Hij begon toen bij de gemeente Rotterdam in de stadsvernieuwing. Daarna had hij vijftien jaar zijn eigen adviesbureau op het gebied van bouwen, wonen en projectmanagement. In die periode was Jos ook enkele jaren verbonden aan de TU/e, afdeling Bouwkunde. Aan diezelfde TU/e volgde hij zijn opleiding tot bouwkundig ingenieur. Jos haalde bij TIAS School of Business and Society zijn Master of Marketing (MM). Al sinds eind 2004 werkt Jos bij Trudo als verantwoordelijke voor projecten nieuwbouw en gebiedsontwikkeling. Vanaf 2018 vanuit de rol van directeur bestuurder.

Lees hier meer over Jos.