Resultaten
Alles over ons bestuur

Trudo heeft sinds maart 2018 een directie die de vernieuwende koers van de corporatie onverminderd voortzet.

De directie bestaat uit drie leden, die allen bestuurlijke verantwoordelijkheid dragen. Tegelijkertijd treden ze ook op als teamleiders, wat van Trudo een uiterst platte en efficiënte organisatie maakt van niet meer dan twee lagen: directie en team.

Edwin Jansen

Bestuurder & Directeur Financiën
 

Na een start in accountancy en financieel advies bekleedde Edwin verschillende bestuurs-, directie- en managementfuncties in de corporatiesector. Onder meer bij Wonen Limburg, WoCom en Huis & Erf. Edwin werkt sinds juni 2015 bij Trudo als directeur Financiën. Oorspronkelijk is Edwin bedrijfseconomisch opgeleid. Edwin haalde recentelijk zijn Executive Master Management & Organization (MMO) bij TIAS School of Business and Society.

Lees hier meer over Edwin.

Jos Goijaerts

Bestuurder & Directeur Investeringen
 

Jos werkt al sinds 2004 bij Trudo als directeur Investeringen. Daarvoor was hij in dienst bij de gemeente Rotterdam en had hij vijftien jaar zijn eigen adviesbureau op het gebied van bouwen, wonen en projectmanagement. In die periode was Jos ook enkele jaren verbonden aan de TU/e, afdeling Bouwkunde. Aan diezelfde TU/e volgde hij zijn opleiding tot bouwkundig ingenieur. Jos haalde bij TIAS School of Business and Society zijn Master of Marketing (MM). 

Lees hier meer over Jos.

Theo van Kroonenburg

Bestuurder & Directeur Bewoners, Strategie en Innovatie, Verkopen, Stakeholdermanagement, Marketing & Communicatie
 

Theo is zijn carrière ooit begonnen bij de gemeentepolitie Eindhoven. Daarna werkte hij onder andere bij het gemeentelijk woningbedrijf (dat in 1994 mee fuseerde in de Stichting Sint Trudo), de sociale dienst, Ergon, Atlant Groep en WSP Parkstad/WOZL. Theo is zowel Master Bedrijfskunde (drs.) als Master Management & Organization (MMO) en brengt innovatiekracht, veel ervaring en een groot netwerk binnen het sociale domein mee naar Trudo. Theo richt zich binnen de directie van Trudo op Bewoners, Strategie en Innovatie.

Lees hier meer over Theo.