Resultaten
Trapsgewijs oplopend gebouw met 56 appartementen op Strijp-S

In de driehoek gevormd door de gebouwen Anton, Haasje Over en Area51, wordt vanaf het najaar 2024 gebouwd aan het nieuwbouwplan ‘Tribune’. Dit plan, direct gelegen aan het levendige Ketelhuisplein, krijgt - de naam zegt het al -  de vorm van een tribune. 

Tribune is een trapsgewijs oplopend gebouw met een heel eigen, unieke houten uitstraling. Dat alles midden op bruisend Strijp-S! Op de begane grond en op de eerste verdieping van Tribune is ruimte voor commerciële functies. Daarboven komen 56 appartementen. Deze hebben een eigen balkon of een dakterras met uitzicht op het Ketelplein.

Uitkijkpunt

We onderzoeken nog of het gebouw een aansluiting kan krijgen op de Leidingstraat waardoor er een uitzichtpunt over het Ketelhuisplein ontstaat.

Groen

De verschillende lagen van Tribune worden omzoomd met groene plantenbakken. Op de terrassen is ruimte voor opgaand groen, zoals bomen of heesters, en sedumplanten. De traptreden van het gebouw worden niet openbaar toegankelijk maar dienen als vluchtweg voor de appartementen.

 

 

 

Projectinformatie

56 appartementen en 2 lagen voor commerciële ruimtes

Start bouw

Najaar 2024

Oplevering 

Nog niet bekend

Partners

Stam + De Koning, Adviesbureau Tielemans, Peutz, MVRDV Architects

Verhuur & verkoop

Zodra er meer bekend is over de verhuur en/of verkoop van Tribune melden we dat op onze website.

 

Informatie voor omwonenden

Op woensdag 31 januari presenteerde Trudo het bouwplan tijdens een inloopavond aan omwonenden en ondernemers uit de buurt.

 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit project? Laat dan je gegevens achter. Wij sturen je een update zodra er meer bekend is.