Resultaten
do 23 mei 2024

Kom zondag 23 juni picknicken in het groen op Landgoed Eikenburg!

Op zondag 23 juni vindt de gezelligste picknick van Eindhoven weer plaats op Landgoed Eikenburg. Trudo én alle bewoners van Eikenburg verwelkomen je graag op dit bijzondere stukje Eindhoven. Tussen 12.00 en 17.00 uur ben jij, met je gezin, vrienden en familie, van harte welkom. Ook dit jaar - de achtste editie alweer! - hebben we een bomvol programma samengesteld. De toegang is, net als eerder jaren, natuurlijk gratis en meedoen aan de activiteiten ook.

Vervelen hoeft niet

Voor jong en oud is er van alles te doen. Wat dacht je van een boswandeling met gids? Of sluit aan bij één van de vele workshops – veelal gegeven door bewoners van Eikenburg; houtbewerken, sprokkelkunst maken met wat de natuur je biedt, of bloemenkransen maken in de kleurige Bloemenpluktuin. Ook dit jaar is er een marktje met allerlei kraampjes, en ben je even toe aan wat rust? Doe dan mee aan de yogales of ga creatief Zentanglen. En zoals elk jaar zet de Stadsakker haar kas en akkers ‘open’ voor de bezoekers. Op onderstaande plattegrond zie je wat er allemaal te doen is en waar je de activiteiten kunt vinden op het landgoed.

klik hier om een grote versie van de plattegrond te downloaden

Kinderparadijs

Kinderen zijn natuurlijk meer dan welkom. Terwijl jij geniet van jouw eigen picknickmandje vol lekkers, of smult van de Indiase hapjes of verse pizza van de pizzabus, vermaken zij zich prima. Er kunnen verschillende spellen geleend worden en de springkussens staan natuurlijk klaar. Extra leuk: voor de eerste 250 kinderen is er een gratis ijsje.

Heb je er al zin in? Hapje, drankje, een fijn live muziekje én happy kids? Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Meld je aan bij het Facebook-event als je op de hoogte wilt blijven van de picknick.  

 Locatie & parkeren

De Picknick Eikenburg vindt verspreid plaats over het hele Landgoed Eikenburg gelegen aan de Aalsterweg 289 in Eindhoven. Het aantal parkeerplaatsen is beperkt, we vinden het daarom fijn als je te voet of op de fiets komt. Toch met de auto? Parkeer deze dan op het parkeerterrein tegenover het Sint Joriscollege aan de Aalsterweg.