Resultaten
di 07 mrt 2023

Jasmijn is onze 4000e Slimmer Koper!

Leuk nieuws! Vandaag ontving de 4000e Slimmer Koper de sleutel van haar nieuwe woning. We nodigden Jasmijn als verrassing uit op ons kantoor om haar in het zonnetje te zetten. En om gezamenlijk even stil te staan bij deze feestelijke mijlpaal. 

Een koopwoning met korting

Met Slimmer Kopen® helpt Trudo mensen met lagere inkomens om hun droom van een eigen huis te verwezenlijken. Al meer dan 20 jaar bieden we koopwoningen met een flinke korting aan. Zo maken we de aankoop van een eigen woning voor meer mensen bereikbaar en betaalbaar. Zo'n 79 procent van onze Slimmer Kopen woningen komt terecht bij mensen met een lager, sociaal inkomen. De woningen blijven onderdeel van de sociale woningvoorraad, en met de inkomsten uit Slimmer Kopen® investeren we in de realisatie van nieuwe sociale woningen.

Voor Jasmijn komt haar nieuwe woning als geroepen. Vanwege haar werk wilde ze graag van Vught naar Eindhoven verhuizen. Daarbij stuitte ze op haar nieuwe woning en was het contract binnen vijf weken tijd geregeld. Tijdens een mini ‘surprise party’ werd ze door onze bestuurder Edwin Jansen gefeliciteerd. Uiteraard met bloemen, bubbels en … klusbonnen.  En die komen Jasmijn goed uit. Als alles goed gaat, wil ze over twee weken haar intrek nemen in haar eigen koopwoning.

Gefeliciteerd Jasmijn, we wensen je heel veel geluk!

Wil jij meer weten over Slimmer Kopen? Hier lees je er meer over.