Resultaten
vr 16 okt 2020

DDW: Máxima MC en Trudo gaan op expeditie

Tijdens de Dutch Design Week starten Màxima MC en Trudo een expeditie naar een toekomst waarin vitaal en gezond leven betekenis krijgt.

Expeditie Vitaalgezond

Vitaal en gezond zijn, dat willen we allemaal. Maar wat betekent dit precies? Wat is er nodig om onze fysieke en mentale gezondheid te stimuleren? En hoe ziet onze zorg er dan uit? Wij hebben niet meteen het antwoord, maar we zijn wel erg geboeid door deze vragen. Ook wonen en de woonomgeving van mensen zijn sterk bepalend voor onze vitaliteit en gezondheid. Nieuwe maatschappelijke inzichten, maar ook technologische ontwikkelingen bieden nieuw perspectief. Daarnaast zien we een groeiende aandacht voor gezond blijven. En juist deze insteek vraagt om oplossingen in het leven van alledag en in onze eigen woonomgeving. 

Verkenning

Zorg en wonen hebben een directe relatie met elkaar, maar zijn vooralsnog gescheiden domeinen. Daarom starten Máxima MC en Trudo een verkenning om op innovatieve manier een bijdrage te leveren aan de vitaliteit van en zorg voor bewoners van Brainport Eindhoven. De ambitie is niet alleen het ontwikkelen van een gezamenlijke en vernieuwende visie op vitaliteit, maar deze ook in Eindhoven te realiseren. 

Ga mee op expeditie!

Wat deze expeditie kan opleveren, zullen we samen moeten ontdekken. Je kunt zelf bijdragen, onder andere door het invullen van een korte enquête. Wil je meedoen of meer weten? Kijk dan op http://expeditievitaalgezond.nl/

De DDW wordt dit jaar gehouden van 17 oktober t/m 25 oktober 2020 en is uitsluitend online te bezoeken.