Resultaten
Alles over het WoonEnergie programma

WoonEnergie is een initiatief van meer dan 300 woningcorporaties in Nederland, waarmee voor huurders gezamenlijk energie wordt ingekocht.

Doordat Trudo ook is aangesloten bij WoonEnergie, kun jij als huurder dus ook flink profiteren van scherpe prijzen en gunstige voorwaarden. Daarnaast levert WoonEnergie standaard groene stroom zonder meerkosten (“Groen voor de prijs van grijs”). Meld je vandaag nog aan en profiteer direct van de voordelen, terwijl je ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu!

Of je nou huurder of Slimme Koper bent, wat je betaalt voor gas, water, stroom en/of stadsverwarming maakt een groot deel uit van je maandelijkse woonlasten. Want ook al verduurzaamt Trudo haar woningen zonder huurverhoging, de verwachting is wel dat energiekosten blijven stijgen. Maar samen staan we sterk!

Voordelen van WoonEnergie

Gezamenlijk inkopen levert natuurlijk tal van voordelen op. Zeker als 70.000 huurders zich verenigen en scherpe afspraken kunnen maken. De voordelen kort op een rij:

  • Top 3-garantie
    WoonEnergie biedt een Top 3-garantie, wat inhoudt dat de tarieven altijd tot de laagste drie in de markt van vergelijkbare aanbiedingen behoren. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt;
  • Bespaartips
    Als aangesloten huurder krijg je hulp bij het besparen van energie via tips en andere hulpmiddelen. Zo breng je je energiekosten nog verder omlaag;
  • 100% groen
    WoonEnergie levert echt 100% groene stroom, zonder meerkosten. “Groen voor de prijs van grijs” zorgt ervoor dat je bijdraagt aan een beter milieu.

Aanmelden bij WoonEnergie

Ben je overtuigd en wil je lagere energiekosten, meld je dan aan bij WoonEnergie. Dat gaat heel eenvoudig via www.woonenergie.nl. Laat daar je gegevens achter, en WoonEnergie regelt vervolgens alles voor je. Er hoeft ook niks veranderd te worden aan je leidingen en meterkast. Het enige dat je merkt is een lagere energierekening.

Als je woont in een woning met stads- of blokverwarming, dan kun je enkel voor stroom overstappen naar WoonEnergie. Je gasverbruik wordt dan namelijk apart afgerekend door de leverancier van de stadsverwarming, of via je servicekosten.

Meer informatie

Kijk op www.woonenergie.nl voor meer informatie over dit initiatief. Je kunt ook gratis bellen met 0800 – 1466, op werkdagen van 8:30 tot 18:00u.