Resultaten
Locatie: Heezerweg / Rector Baptistlaan

Tivoli is gelegen tegenover de Kruidenbuurt en is hiermee een bekende locatie voor Trudo. Het is een prettige locatie om te wonen met een goede bereikbaarheid en de aanwezigheid van voldoende dagelijkse winkelvoorzieningen aan de Heezerweg (Boulevard-Zuid). De binnenstad is in 10 minuten met de fiets te bereiken.

Het project Tivoli betreft een planontwikkeling op het voormalige terrein van de Tivoli-kerk en de bijbehorende gebouwen in de wijk Stratum in Eindhoven. Het nieuwe plan voor het Tivoliterrein is omwille van de cultuurhistorische waarde op deze locatie afgestemd op de structuur van de oude gebouwen. Voor de planontwikkeling heeft architectenbureau DiederenDirrix een ontwerp voor de woningbouw opgesteld dat aansluit op deze historische waarde. Ook groen heeft een prominente functie bij de planontwikkeling gekregen waarmee een link wordt gemaakt naar de vroegere pastoriegaard.

Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan de (semi)openbare ruimte. Aan de openbare ruimte zal veel groen worden toegevoegd. De adressen van de woningen grenzen aan autovrije voetgangerszones.

Trudo heeft 14 woningen in het middensegment verkocht. Daarnaast worden 14 woningen in het middensegment verhuurd. Deze woningen liggen in een tweetal woonhofjes. Hier kan een veilige, levendige omgeving ontstaan waarbij de sociale cohesie groot is. De hofjes versterken het buurtgevoel en geven ruimte om te ontmoeten en spelen.

De 28 grondgebonden woningen zijn geschikt voor gezinnen bestaande uit 3 of meer personen. De woningen beschikken over 3 slaapkamers op de verdieping en een bruikbare zolder met vaste trap. Het zijn ruime woningen met een tuin en daarmee zeer geschikt voor deze doelgroep. De woningen komen beschikbaar voor woningzoekenden die voldoen aan deze huishoudensgrootte.

Hoe gaat het eruit zien?

Project

17 appartementen, , 77 m² GO - 92 m² GO (gebruiksoppervlak).
36 grondgebonden woningen in 3 typen variërend 125 m² GO tot 145 m² GO.

Verhuur

Alle woningen zijn verhuurd.

Partners

Stam en De Koning l SDK Vastgoed .

Door SDK Vastgoed worden 8 grondgebonden woningen en 17 appartementen verkocht binnen dit project.

Bouw update juli 2022

Bouw update april 2022

Bouw update februari 2022

Bouwfoto's december 2021