Resultaten

Bekijk hier hoe correspondentie van Trudo eruit ziet via Postex

Wij zoeken altijd naar mogelijkheden om de service aan onze huurders te verbeteren en tegelijkertijd kosten te besparen. Hierbij speelt uiteraard ook het milieu een rol en willen wij graag maatschappelijk verantwoord handelen.

Post

Om de correspondentie met onze huurders te verbeteren, wordt een deel van onze post voortaan (digitaal) via het bedrijf Postex verstuurd. Postex is een dienstverlener die zorgt voor het afdrukken, inpakken en verzenden van post. Deze post ziet er anders uit dan je van ons gewend bent. Zo heeft de envelop twee vensters. Veel van onze post wordt via Postex verzonden, maar omdat dit (nog) niet bij alle post kan, is het mogelijk dat je ook nog op de traditionele manier post van Trudo ontvangt.


Wat houdt de dienstverlening van Postex in?

Bij de brieven die je ontvangt, tref je een voorblad met een unieke, tijdelijke code aan. Deze code blijft twee weken geldig. Vul de code hieronder in:


Nadat je de code hebt ingevuld, zie je een aantal mogelijkheden. Zo kun je:

  • Het document digitaal bekijken;
  • Je e-mailadres invoeren (of wijzigen) zodat wij je in de toekomst digitaal kunnen informeren;
  • Het document downloaden;
  • Als het een document met een betaalverplichting is (zoals bijvoorbeeld de maandelijkse huur), dan kun je direct via iDEAL betalen.

Trudo verstuurt zo veel mogelijk post digitaal. Digitale post kun je nog 1 jaar inzien of downloaden. Wil je jouw post in de toekomst bij voorkeur digitaal ontvangen? Vergeet dan niet je e-mailadres door te geven.