Resultaten
20 eengezinswoningen in een Kempische langgevelboerderij

Aan de rand van Knegsel, gemeente Eersel, ligt de wijk Poelenloop. Op en top Brabants, met een schitterend uitzicht over de weilanden. Landelijk en rustig, maar tegelijk overal lekker dichtbij. Je loopt zo naar het gezellige centrum van Knegsel, met een supermarkt, een bakker, restaurantjes, cafés en terrasjes. En heb je meer nodig, dan ben je met de auto binnen vijf minuten in Veldhoven. 

Een heerlijke plek om te wonen. Een betaalbare plek ook, want hier liggen verschillende superscherp geprijsde Slimmer Kopen® woningen, per vier ondergebracht in een eigentijdse vorm van de Kempische langgevelboerderij. De woningen hebben drie slaapkamers en een vaste trap naar zolder waar voldoende ruimte is voor nog een bergkamer. Natuurlijk hebben alle woningen een lekkere tuin met berging. De grootte van de kavels varieert van 100 tot 259 m².

De woningen zijn toen in overleg met de bewoners (zowel kopers als huurders) ontwikkeld. Zij hebben de architect gekozen en hebben ook hun eigen beukmaat (woningbreedte) en plattegrond mogen kiezen uit een aantal varianten.

Parkeren: op de openbare weg

Voorbeeld woningen

Voorbeeld woning en AI

Plattegrond van de woning