Resultaten
ma 15 mrt 2021

Wonen in de Trudo Toren

Op 15 maart is onze campagne gestart om potentiële bewoners te wijzen op wonen in de groene Trudo Toren op Strijp-S. We zijn enorm trots op dit prachtige gebouw met het eerste verticale bos in de sociale woningbouw wereldwijd. 

Trudo staat voor supporting people. Wij bouwen aan een inclusieve samenstelling van bewoners op deze aantrekkelijke plek. En daarom wijzen we een aantal woningen toe via loting en aan bijzondere doelgroepen.

 

Daarnaast zoeken we ook bewoners met de mentaliteit, energie en ideeën om Strijp-S nóg leuker te maken. Want wonen in de Trudo Toren, dat is wonen inclusief. Inclusief 125 bomen, 5.200 struiken en planten, inclusief de DDW aan je voeten, inclusief ondernemende buren, inclusief de vier seizoenen op je balkon en inclusief Strijp-S. 

 

Ben jij of ken jij díe persoon met het juiste DNA om Strijp-S nóg leuker te maken? Heb je een 1 of 2-persoonshuishouden en is je verzamelinkomen lager dan € 40.024,00? Wil jij ook zélf een bijdrage leveren aan cultuur, leefbaarheid en de Strijp-S community?

Check de campagnepagina, lees je goed in en wees er snel bij!