Resultaten
vr 14 jun 2024

Vergroenen, verbinden en vermaken tijdens de Dag van Trudo

Op 13 juni werd Trudo 108. Reden voor een feestje! We vieren onze verjaardag graag op een manier die recht doet aan onze missie Supporting People. En dus trokken we op onze verjaardag de deur van ons kantoor dicht en gingen we de wijk in. Dit keer staken we met alle collega’s de handen uit de mouwen in een echte Trudo-wijk: de Botenbuurt. Het doel? Vergroenen, verbinden en vermaken.

    

Tegels eruit, groen erin!

Gewapend met een dosis goede zin, kratjes vol planten en een schop gingen we aan de slag met vergroenen. Zo’n 30 woningen werden opgefleurd met een geveltuintje en meerdere achtertuinen kregen een onderhoudsbeurt. Samen met de gezellige Hartendames gingen we langs bij buurtbewoners die ook jarig zijn op 13 juni. Zij werden in het zonnetje gezet met een liedje en een cadeautje. Verder konden buurtbewoners meedoen aan een workshop insectenhotel maken of een gratis ijsje scoren. En voor de 50 kinderen uit groep 7 en 8 van de Trudo Basisschool organiseerden we een bliksemstage. 

    

We sloten de dag af met een klein pizzafeestje op Strijp-S. Terugkijkend op onze verjaardag waren we het over één ding roerend eens: deze traditie houden we vast. Want wat was het fijn om samen de schouders eronder te zetten, deze buurt te vergroenen en contact te leggen met de leuke en dankbare buurtbewoners. We tellen alvast de nachtjes af tot onze volgende verjaardag!