Resultaten
di 15 jun 2021

Special Talents

Alle kinderen moeten lekker kunnen voetballen. Dat geldt ook voor kinderen die problemen ondervinden in hun persoonlijke ontwikkeling. Special Talents verzorgt voetbaltrainingen voor kinderen vanaf 8 jaar die behoefte hebben aan extra ondersteuning en/of begeleiding. De organisatie geeft deze kinderen de kans om op een leuke manier op hun eigen niveau te voetballen. 

De trainingen van Special Talents staan onder leiding van trainers met een voetbaltechnische en pedagogische opleiding. Dit zijn trainers die al lange tijd als jeugdtrainer werkzaam zijn. Daarnaast besteden zij extra aandacht aan de persoonlijke situatie van kind(eren) en stellen ze persoonlijke doelen.

Special Talents werkt met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer. De activiteiten vinden plaats op woensdagmiddag in het stadion van FC Eindhoven en bij RKSV Nuenen. Wilt je samen met jouw kind een keer komen kijken? Of wil je zoon of dochter meteen (enkele keren) meedoen om te kijken of Special Talents iets voor hem of haar is? Dat kan altijd! Kijk snel op de website voor meer informatie en meld je aan! Klik hier