Resultaten
vr 13 dec 2019

Laatste woning Plan Celsius opgeleverd!

De laatste nieuwe bewoners aan het Snelliushof kunnen nu ook gaan schilderen en behangen. Én natuurlijk kennismaken met hun nieuwe buren.

De komende weken worden de laatste punten nog afgewerkt om alle bestrating er netjes in te hebben liggen. De groenaanplant wordt begin volgend jaar gedaan en dan is fase 2 van Plan Celsius echt helemaal af.

In totaal heeft aannemer Hurks Bouw 129 nieuwe, duurzame en ruime woningen gebouwd in de Stephensonstraat, Edisonstraat, Drebbelstraat, Newtonstraat en het Snelliushof. De woningen, naar een ontwerp van architectenbureau Tarra, zijn ruim én erg duurzaam. Ze zijn goed geïsoleerd, voorzien van een warmtepomp (gasloos) en hebben een dak vol zonnepanelen.

De gevels zijn gevarieerd uitgevoerd met verspringend metselwerk, speelse kleuraccenten én ingebouwde nestkasten voor gierzwaluwen. De terreininrichting en openbare ruimte is ontworpen door Buro Lubbers en aangelegd door aanneembedrijf Van der Zanden en groenspecialist BTL.

We gaan nu hard aan de slag met volgende fasen van Plan Celsius. We wensen de nieuwe bewoners in de wijk voor nu heel veel geluk en woonplezier!