Resultaten
ma 14 sep 2020

Jubilaris Christ 20 jaar actief in Klantenplatform

Op maandag 31 augustus werd Christ van de Donk met een grote bos bloemen en een smakelijke taart in het zonnetje gezet. De kersverse voorzitter van het Klantenplatform van Trudo werd door directeur-bestuurder Theo van Kroonenburg bedankt voor zijn actieve bijdrage tijdens zijn 20-jarige lidmaatschap van het klantenplatform van de Eindhovense woningcorporatie.

Theo van Kroonenburg: “Christ is erg maatschappelijk betrokken en actief en heeft een groot netwerk. Christ zegt waar het op staat en op Christ kun je bouwen. We zijn er trots op dat hij al 20 jaar op een energieke en constructieve manier zijn bijdragen levert als vertegenwoordiger in het Klantenplatform. Onlangs heeft hij ook de voorzittershamer voor dit platform overgenomen van Marcel van Loon, die deze rol lange tijd uitstekend heeft vervuld. We hopen dan ook in deze nieuwe rol nog lang met hem te mogen samenwerken en ons voordeel te mogen doen met zijn input, inzichten en kwaliteiten”. 

Maatschappelijk actief

Christ is een actieve Eindhovenaar die zich graag voor een ander inzet. Naast zijn activiteiten bij Trudo, is Christ al geruime tijd voorzitter van de bewonersvereniging Donizettilaan, waar hij ook zelf woont. Daarnaast heeft hij zich een lange periode ingezet voor de Stichting Overkoepelend Orgaan Genderdal (OOG). Mede dankzij Christ is er veel verbeterd in de wijk waar hij de rol van verbinder en wijkvader op zich heeft genomen. Ook is hij initiatiefnemer en medeorganisator van bijzondere activiteiten of prestaties, zoals:

  • Het Groot halloweenfeest Genderdal
  • Het betrekken en mobiliseren van jongeren bij allerlei achtergronden bij activiteiten
  • Het werven van fondsen en budget voor de wijk en voor de voetbalvereniging
  • Verschillende activiteiten voor de plaatselijke hobbyclub

Klantenplatform Trudo

Trudo heeft medezeggenschap hoog in het vaandel staan. De corporatie geeft hieraan invulling door middel van het Klantenplatform dat bestaat uit vertegenwoordigers van huurders en eigenaren van een Slimmer Kopen®-woning. Ook heeft Trudo een Denktank, een digipanel en diverse overlegvormen met bewoners en stakeholders om haar aanbod en dienstverlening op een hoog peil te houden. 

 

Jubilaris in de krant

Het Eindhovens Dagblad schreef een mooi artikel naar aanleiding van het jubileum van Christ.