Resultaten
di 17 dec 2019

Pop-up steunpunt Tongelre

Vanaf nu kunnen inwoners van Tongelre met vragen of voor een praatje terecht bij het tijdelijke ‘pop-up’ steunpunt in de Telefoonstraat 19.

Verschillende medewerkers van de gemeente Eindhoven, WIJeindhoven, de politie en woningcorporatie Trudo zijn hier regelmatig aanwezig. De wijkagenten zijn er op vaste momenten: iedere dinsdag van 10.00 uur tot 11.00 uur. Wanneer de rolluiken open zijn en er licht brandt, zijn inwoners van harte welkom. 

Samenwerking met inwoners

De gemeente, WIJeindhoven, de politie en Trudo willen graag met inwoners samenwerken aan een fijne, leefbare en veilige wijk. Een laagdrempelige inloop helpt om te weten wat er speelt en leeft in een wijk. En om samen te kijken waar kansen voor verbetering liggen. Daarnaast kunnen de verschillende betrokken organisaties ook elkaar hier ontmoeten en samenwerken. Andere instanties zijn welkom om zich aan te sluiten en vanuit hier in contact te komen met de inwoners.

Het ‘pop-up’ steunpunt heeft een tijdelijk karakter, Trudo stelt de ruimte aan de Telefoonstraat voor enkele maanden ter beschikking. Daarna verhuist het pop-up steunpunt naar een andere leegstaande woning.