Resultaten
ma 02 okt 2023

Gratis tools en advies over energieverbruik en klimaatbestendig wonen

Al sinds 2019 kunnen Eindhovenaren een gratis Energiebox aanvragen. Wat dat inhoudt? Gratis advies en gratis energiebesparende producten. Graag wijzen we onze huurders en Slimmer Kopers hier (nogmaals) op. Want ook voor jou kan dit vele tientjes schelen op de energienota.

Ik wil ook besparen!

Benieuwd naar hoe het werkt? Ga dan naar www.energiebox.org/eindhoven en meld je aan. Je krijgt dan niet alleen de Energiebox vol handige én besparende producten thuis, maar vooral ook een advies op maat. Na aanmelding komt een adviseur op afspraak bij je langs. Deze adviseur bezorgt jouw doos met energiebesparende producten en kijkt mee naar jouw persoonlijke woonsituatie om je te voorzien van een energieadvies op maat. Je kunt zo je woning verduurzamen en daarmee jouw wooncomfort aanzienlijk verhogen. En heel belangrijk, de energierekening verlagen.

Klimaatbestendig wonen

Behalve besparen op energie, richten de adviseurs van de Energiebox zich sinds kort ook op klimaatbestendig wonen. Je krijgt dus niet alleen tips over energiebesparing maar ook over vergroenen, wateroverlast tegengaan en bestrijden, en wat te doen bij hitte en droogte.

Succesvolle box

Inmiddels zijn er in Eindhoven bijna 10.000 adviezen en boxen uitgegeven. Eindhovenaren weten de weg dus goed te vinden naar het team van Energiebox!

Kom in actie

Zelf ook tot al snel €175 per jaar besparen? Vraag dan vandaag nog de Energiebox aan en profiteer van de besparende adviezen en tips van de energiecoach. Tips waar je zelf waarschijnlijk nog niet aan gedacht had. Check dit filmpje maar eens!